ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αmy Winehouse: ανέκδοτες στιγμές της από ένα καλοκαίρι που δεν κράτησε πολύ

Αmy Winehouse: ανέκδοτες στιγμές της από ένα καλοκαίρι που δεν κράτησε πολύ

Τον χειμώνα του 2008 η 24χρονη Amy Winehouse που ζούσε πλέον την επιτυχία του Back to Black (2006), διάβασε στα χαρτιά την τύχη του 22χρονου τότε φωτογράφου Blake Wood με μια τράπουλα ταρό.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί μόλις εκείνη την ημέρα στο σπίτι της Kelly Osbourne ωστόσο η τράπουλα προλόγισε τη σχέση τους.

Το πρώτο χαρτί που τράβηξε η Winehouse ήταν ένας άσσος κούπα -ένα χαρτί που αντιπροσωπεύει τη γέννηση μιας νέας αγάπης και την έναρξη μιας συναισθηματικά εκπληκτικής περιόδου αναφέρει το ρεπορτάζ του Dazed.

Για τα επόμενα δύο χρόνια οι δυό τους θα δεθούν. Ο Wood περνάει το χρόνο του απαθανατίζοντας την Winehouse όταν η ζωή της είχε απανεμιά όταν η Amy ζούσε με τη νεανική ορμή την τεράστια επιτυχία της και δικαίωση της ως μουσικό ταλέντο σπάνιας κοπής.

Στα πορτρέτα του Wood η Winehouse χαμογελάει. Σήμερα, δέκα χρόνια μετά τη λήψη των φωτογραφιών, αυτά τα 100 και πλέον στιγμιότυπα από τη ζωή της κυκλοφορούν σε ένα λεύκωμα που δείχνει τη Winehouse παραδομένη σε ένα από τα ελάχιστα όπως αποδείχθηκε ανέμελα καλοκαίρια της ζωής της.

Το βιβλίο κυκλοφορεί "Αmy Winehouse by Blake Wood" κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Taschen στις 23 Ιουλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ