ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο μπορεί να είναι ο σπιτονοικοκύρης μας

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο μπορεί να είναι ο σπιτονοικοκύρης μας

Καθώς ο οσκαρούχος πλέον ηθοποιός και ακτιβιστής απολαμβάνει ένα εργασιακό διάλειμμα μετά την κατάκτηση του, το σπίτι του στο Παλμ Σπρινγκς είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση.

Μια αρχιτεκτονική ωδή στον Μοντερνισμό, το οίκημα που κατασκευάστηκε στα μέσα του 20ου αιώνα από τον Donald Wexler είναι περιουσία του ΝτιΚάπριο από το 2014, ένα ακίνητο που απέκτησε έναντι του ποσού των 5.2 εκατομμυρίων δολαρίων. Το έκανε αφού πούλησε το προηγούμενο, εξαιρετικά πολυτελές σπίτι του στο Μαλιμού της Καλιφόρνια για 17.35 εκατομμύρια δολάρια.

Στο οικόπεδο των 13 στρεμμάτων, το 7.000 τετραγωνικών μέτρων σπίτι στη γειτονιά Όουλντ Λας Πάλμας, ανήκε στη διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιό της δεκαετίας του 1940, Ντίνα Σόρ προτού περάσει στο νέο του ιδιοκτήτη.

Διαθέτει έξι κρεβατοκάμαρες με τζάκι, τοίχους από γυαλί ώστε να απολαμβάνει τη θέα, επτά μπάνια, μπαρ, πισίνα, γυμναστήριο, γήπεδο τένις και αναρίθμητους άλλους χώρους διακοσμημένους με έντονα χρώματα.

Περιφραγμένο για να προστατέψει τους ενοίκους του από αδιάκριτα βλέμματα κοστίζει 4.500 δολάρια τη βραδιά αλλά τίποτα δεν είναι φτηνό σε αυτή τη ζωή.

Ούτε καν το Όσκαρ που κόστισε στον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο χρόνια υπομονής και επιμονής.

Rent Leonardo DiCaprio's Modernist pad in Palm Springs by Tomo Taka

ΔΗΜΟΦΙΛΗ