ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Amy Winehouse σε ανέκδοτες φωτογραφίες, όταν ήταν θνητή και ευτυχισμένη

Η Amy Winehouse σε ανέκδοτες φωτογραφίες, όταν ήταν θνητή και ευτυχισμένη

Το φωτογραφικό λεύκωμα Before Frank αναζήτησε τη χρηματοδότηση του στην πλατφόρμα crowdsourcing Kickstarter και την κατέκτησε. Ο δημιουργός του project, o φωτογράφος Charles Moriarty είναι πολύ υπερήφανος για αυτό.

Οι ανέκδοτες εικόνες της μεγάλης φωνής από τη Βρετανία που έφυγε απότομα και άδοξα, θύμα των παθών και του έρωτα της για ουσίες και έναν σύντροφο που δεν κατάφερε να τη σώσει, της Amy Winehouse την απαθανατίζουν πριν την ηγεμονία της στα charts, στις αρχές του 2003.

Περισσότερα από 50 πορτρέτα της καλλιτέχνιδος τραβήχτηκαν στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, όταν η Amy Winehouse ετοίμαζε το album Frank που την καθιέρωσε.

Σε μία λήψη η ονειροπόλα Amy δοκιμάζει ένα έντονο κραγιόν, σε μια άλλη κάθεται σε ένα καναπέ, με το χαρακτηριστικά ρετρό make up της, η συλλογή είναι ειλικρινής, συγκινητική, γεμάτη από την γλυκόπικρη επίγευση του περάσματος της από τον κόσμο των θνητών.

Το Before Frank του Charles Moriarty είναι ένα λεύκωμα που συγκινεί, ιδανικό για ξεφύλλισμα ακούγοντας το Love Is A Losing Game.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ