ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μέσα στην έπαυλη του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, το πιο ακριβό σπίτι στο Λας Βέγκας

Μέσα στην έπαυλη του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, το πιο ακριβό σπίτι στο Λας Βέγκας

Αυτό που βλέπετε δεν είναι ψευδαίσθηση, είναι απλά το νέο σπίτι του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, του πιο διάσημου και ευπώλητου μάγου των καιρών μας.

Πρόσφατα ο παγκοσμίου φήμης διασκεδαστής ξόδεψε $17.550.000 για να στεγάσει τον έρωτα του με τη νέα αρραβωνιαστικιά του Chloe Gosselin στη γειτονιά Summerilin της πόλης της Αμαρτίας, το Λας Βέγκας.

Η έπαυλη έχει έκταση 2.879 τ.μ. και περιλαμβάνει συνολικά οκτώ υπνοδωμάτια και εννέα μπάνια. Επιπλέον το σπίτι διαθέτει κελάρι κρασιών, αίθουσα home cinema, ένα πλήρως εξοπλισμένο spa, ένα προσομοιωτή γηπέδου golf και ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης με μπαρ και πίστα χορού.

Το τετραώροφο οίκημα έχει deck στην ταράτσα ενώ μέσα στο οικόπεδο ο μάγος και η μνηστή του μπορούν να βρουν τη γαλήνη μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο zen κήπο. Η έπαυλη διαθέτει υπόγειο γκαράζ, ξενώνες αλλά και πισίνα υπερχείλισης.

Το σπίτι σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο Swaback Partners και η ανοικοδόμηση του ξεκίνησε το 2005. Η έπαυλη ολοκληρώθηκε το 2011 και βρίσκεται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το MGM Grand Hotel and Casino, όπου και ο Κόπερφιλντ αποδεικνύει ότι είναι μάστορας των ψευδαισθήσεων.

Ο 59χρονος Κόπερφιλντ έχει περιουσία που ξεπερνάει τα $800 εκατομμύρια ρενώ στο πορτφόλιο των ακινήτων του διαθέτει ακόμη ένα τετραώροφο ρετιρέ στο Μανχάταν, ένα αρχιπέλαγος από 11 ιδιωτικά νησιά στις Μπαχάμες και εύλογα τη μεγαλύτερη συλλογή "μαγικών" αντικειμένων στον κόσμο.

Ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ είναι ένας μάγος των εντυπώσεων είτε εξαφανίζει το Άγαλμα της Ελευθερίας, είτε όχι (fyi, το έχει εξαφανίσει).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ