Οι ισχυροί συναντήθηκαν σε ένα ετήσιο gala με συμβολισμό ανθεκτικό στο χρόνο. Το ζευγάρι που κατακτάει το Χόλιγουντ (Μπλέικ Λάιβλι και Ράιαν Ρέϊνολντς) έφεραν το φλερτ στο κόκκινο χαλί, η Μία Φάροου με τον γιό της Ρόναν υπενθύμισε τον ακτιβισμό του επωνύμου τους και γυναίκες που υπερασπίζονται τα δικαιώματα τους ως άλλες "Aμαζόνες" στην Αμερική των Women's March έδωσαν το παρόν χθες βράδυ στο Lincoln Center της Νέα Υόρκης για να τιμήσουν τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή του περιοδικού Time για το 2017.

Η ετήσια λίστα, που το περιοδικό δηλώνει ότι "εξερευνά τη διατομή της επιτυχίας και της φήμης", χωρίζεται σε πέντε κατηγορίες --πρωτοπόροι, καλλιτέχνες, ηγέτες, τιτάνες και ινδάλματα.

Μεταξύ αυτών που παραβρέθηκαν στη μεγάλη γιορτή ήταν ο Κόλιν Κάπερνικ, παίκτης του NFL, του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, ο οποίος μονοπώλησε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων μετά την άρνησή του να σηκωθεί και να σταθεί προσοχή κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ πριν από την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη φυλετική ανισότητα και αδικία στη χώρα.

Ανάμεσα στους ισχυρούς από τους 100 του Time που ήταν παρόντες ήταν ο βραβευμένος με 'Οσκαρ κινηματογραφιστής Μπάρι Τζέκινς αλλά και οι Βαϊόλα Ντέιβις, Ντέμι Λοβάτο, Τρέβορ Νόα, Ριζ 'Αχμεντ, Λέσλι Τζόουνς, Σάρα Πόλσον, 'Ασλεϊ Γκράχαμ, Μάργκοτ Ρόμπι, Ναόμι Κάμπελ, Λίντσεϊ Βον, Κέιτι Κιούρικ και άλλοι.