Μέσα στην έπαυλη των $55 εκατ. του Τζόνι Ντεπ στη Νότια Γαλλία
Ο Τζόνι πήρε το όπλο του; Όχι ακριβώς. Ο Τζόνι (Ντεπ πάντα, ένας είναι ο Τζόνι) πήρε τον μασίτη του και του ζήτησε να διπλασιάσει την τιμή πώλησης του σπιτιού του στην περιοχή Πλαν ντε λα Τουρ, λίγα χιλιόμετρα βόρεια του Σεν Τροπέ της Νότιας Γαλλίας.
O μεσίτης δεν μπορούσε παρά να συμφωνήσει και ο Τζόνι Ντεπ ζητάει πλέον 55,5 εκατ. δολάρια από 27 εκατομμύρια δολάρια που "απαιτούσε" πέρσι το καλοκαίρι.
Σύμφωνα με την Wall Street Journal, ο 53χρονος ηθοποιός ζητάει από τους ενδιαφερόμενους αγοραστές να βάλουν το χέρι τους πιο βαθιά στην τσέπη, καθώς πιστεύει ότι η αρχική τιμή πώλησης ήταν πολύ χαμηλή για το κτήμα του.
Σύμφωνα με τον μεσίτη που έχει αναλάβει την πώληση του κτήματος του Τζόνι Ντεπ, το σπίτι είναι ιδανικό για κάποιον που αναζητάει προστασία της ιδιωτικής ζωής και πολλοί δισεκατομμυριούχοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να το αποκτήσουν.
Σύμφωνα με τον Τζόνι Ντεπ τα λεφτά είναι πολλά αλλά εκείνος έχει περισσότερα.
SPONSORED
Συνελήφθη 47χρονος που παρέσυρε με το όχημά του 34χρονο μετά από διαπληκτισμό στην Κρήτη
11:34
Αποκαλυπτική μελέτη: Πώς τα παιδιά αποκτούν από τη... μήτρα διατροφικές συνήθειες
11:30
Ο Δήμος Αθηναίων γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων με δράσεις πολιτισμού για όλες τις ηλικίες
11:29
Trade Estate: Αύξηση 19% στα καθαρά κέρδη - 13,3 εκατ. ευρώ τα συνολικά έσοδα το α΄ τρίμηνο
11:28