ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φιλανθρωπία των Μπέκαμ και... Stranger Things στη λαμπερή, 70η επέτειο της Unicef

Φιλανθρωπία των Μπέκαμ και... Stranger Things στη λαμπερή, 70η επέτειο της Unicef

Ήταν μια λαμπερή εκδήλωση που τίμησαν πολλοί. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Ορλάντο Μπλουμ, η Priyanka Chopra και το κορίτσι-θαύμα της tv και πρωταγωνίστρια του Stranger Things, Μίλι Μπόμπι Μπράουν έδωσαν το παρόν στη λαμπερή εκδήλωση για την 70η επέτειο από την ίδρυση του Ταμείου του ΟΗΕ για τα παιδιά.

Σε αυτή την γιορτή ανθρωπισμού ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναφέρθηκε με ιδιαίτερη υπερφηάνεια στον 11χρονο γιο του, Κρουζ Μπέκαμ, μετά την πρωτοβουλία του να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό, με την κυκλοφορία του χριστουγεννιάτικου τραγουδιού "If Everyday Was Christmas" σε δίσκο 45 στροφών.Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν στη βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση για τα παιδιά "Make Some Noise".

"Άκουγε τον πατέρα του και τη μητέρα του να λένε πόσο σημαντικό είναι να βοηθάς τους άλλους", δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, πρεσβευτής Καλής Θέλησης της UNICEF. "Έμεινα εντελώς κατάπληκτος από αυτό γιατί είναι 11 ετών και συνειδητοποιώ ότι είναι σπουδαίο να προσφέρεις σε αυτή την ηλικία, είναι κάτι ξεχωριστό."

ΔΗΜΟΦΙΛΗ