documenta 14: Με 120.000 επισκέπτες σε ένα μήνα συνεχίζει
Η ταυτότητα των φιλόμουσων που ανακαλύπτουν τις προκλήσεις της documenta 14 αποκαλύπτεται καθώς περισσότεροι από 120.000 επισκέπτες έχουν περάσει από τις εικαστικές δράσεις της συνάντησης καθώς συμπληρώνεται η 4η βδομάδα από την έναρξη της κορυφαίας διεθνούς έκθεσης Σύγχρονης Τέχνης στην πρωτεύουσα.
Οι μισοί επισκέπτες ήταν Έλληνες, κυρίως από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και το Βόλο.
Το ήταν 25% Γερμανοί ενώ καταμετρήθηκαν επισκέπτες από περισσότερες από 40 χώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους περισσότερους, πλην των Γερμανών , είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται μία έκθεση της documenta.
Έως και τις 16 Ιουλίου που ολοκληρώνεται οι εκδηλώσεις -δράσεις της documenta που φιλοξενούνται Ωδείο Αθηνών, στο Μουσείο Μπενάκη - κτίριο της οδού Πειραιώς, στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών - εκθεσιακός χώρος "Νίκος Κεσσανλής", στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη, στο Ίδρυμα Γιάννη Τσαρούχη στο Μαρούσι είναι με ελεύθερη είσοδο.
Τουλάχιστον 11 οι νεκροί εξαιτίας επιδρομής drones στο νότιο Σουδάν
22:02
Μικροί μαθητές «πρασίνισαν» με χαρουπιές το προαύλιο του Πνευματικού Κέντρου Αθικίων στην Κορινθία (pic)
21:53
Χειρουργήθηκε ο τετράχρονος που δέχθηκε επίθεση σκύλου στα Χανιά - Θα νοσηλευτεί σε ΜΕΘ στο ΠΑΓΝΗ
21:44
Τραμπ: «Αν το Ιράν είχε πυρηνικά ο κόσμος θα ήταν όμηρος» - Επίθεση κατά Μερτς
21:34