documenta 14: Με 120.000 επισκέπτες σε ένα μήνα συνεχίζει
Η ταυτότητα των φιλόμουσων που ανακαλύπτουν τις προκλήσεις της documenta 14 αποκαλύπτεται καθώς περισσότεροι από 120.000 επισκέπτες έχουν περάσει από τις εικαστικές δράσεις της συνάντησης καθώς συμπληρώνεται η 4η βδομάδα από την έναρξη της κορυφαίας διεθνούς έκθεσης Σύγχρονης Τέχνης στην πρωτεύουσα.
Οι μισοί επισκέπτες ήταν Έλληνες, κυρίως από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και το Βόλο.
Το ήταν 25% Γερμανοί ενώ καταμετρήθηκαν επισκέπτες από περισσότερες από 40 χώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους περισσότερους, πλην των Γερμανών , είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται μία έκθεση της documenta.
Έως και τις 16 Ιουλίου που ολοκληρώνεται οι εκδηλώσεις -δράσεις της documenta που φιλοξενούνται Ωδείο Αθηνών, στο Μουσείο Μπενάκη - κτίριο της οδού Πειραιώς, στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών - εκθεσιακός χώρος "Νίκος Κεσσανλής", στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη, στο Ίδρυμα Γιάννη Τσαρούχη στο Μαρούσι είναι με ελεύθερη είσοδο.
Ο Χούλιο Ιγκλέσιας χαρακτηρίζει «εντελώς ψευδείς» τις καταγγελίες των πρώην υπαλλήλων του
09:55
«The Bride»: Έρχεται η θρυλική επιστροφή της «Νύφης του Φρανκενστάιν» με τον Κρίστιαν Μπέιλ
09:44
Ποιους δρόμους άνοιξαν οι αγρότες ενόψει της συνάντησης με Μητσοτάκη: Οι «κόκκινες γραμμές» και οι εκπρόσωποι
09:32
Νέα μαρτυρία για τη 16χρονη Λόρα: Eθεάθη στη Βάρη - Τι ανέφερε ιδιοκτήτης καφετέριας (vid)
09:29