ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σελένα Γκόμεζ-The Weeknd: Μέσα στην ερωτική φωλιά τους των $19 εκατομμυρίων

Σελένα Γκόμεζ-The Weeknd: Μέσα στην ερωτική φωλιά τους των $19 εκατομμυρίων

Ο The Weeknd δεν τραγουδάει μόνο για τους λόφους της Πόλης των Αγγέλων (ακούστε το Τhe Hills εδώ), τους ζει. Αυτό απέδειξε με την τελευταία του επένδυση. Ο Abel Makkonen Tesfaye, σύντοφος της Σελένα Γκόμεζ, φέρεται να αγόρασε την έπαυλη στους λόφους του Λος Άντζελες έναντι 19 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το σπίτι βρίσκεται στη γειτονιά που αγαπούν πολλοί διάσημοι, την περιοχή Hidden Hills και είναι εντυπωσιακά μεγάλο με 9 υπνοδωμάτια και 11 μπάνια.

Αμερικανικά μέσα αναφέρουν ότι αυτό το σπίτι χτίστηκε για να φιλοξενεί μεγάλα πάρτι. Διαθέτει άνετη τραπεζαρία με καταπληκτική θέα στο κτήμα, αλλά και εξωτερικούς χώρους που διαθέτουν τρία τζάκια σε διάφορες γωνιές τους και σκεπαστές βεράντες. Εντυπωσιακός είναι και ο στάβλος του κτήματος.

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Μέσα στο νέο κρυσφύγετο του Iron Man

Το πρώτο πράγμα που βλέπει ο επισκέπτης καθώς μπαίνει στον χώρο της έπαυλης είναι μια σειρά από ελαιόδεντρα. Η είσοδος της κατοικίας που πληροί τα πιο απαιτητικά κριτήρια ασφαλείας, οδηγεί είτε στην κουζίνα, είτε σε δύο σαλόνια, ένα εξωτερικό κι ένα εσωτερικό.

«Φαντάσματα & κακή ενέργεια»: Μέσα στο στοιχειωμένο προεδρικό μέγαρο της Βραζιλίας

Το σπίτι διαθέτει ακόμα αίθουσα μουσικής, γυμναστήριο, αίθουσα προβολών, κελάρι και επτά σουίτες. Η μεγαλύτερη σουίτα έχει δύο δωμάτια-ντουλάπες, μια σάουνα κι ένα πανέμορφο πετρόκτιστο μπάνιο.

Μέσα στο σπίτι του Μάικλ Φασμπέντερ στη Λισαβόνα

Χτισμένο πρόσφατα, μόλις το 2016 το νέο σπίτι του The Weeknd θα είναι και η επόμενη ερωτική φωλιά που θα μοιραστεί με τη σύντροφο της ζωής του και βασίλισσα του Instagram Σελένα Γκόμεζ.

Βέβαια η τελευταία αγόρασε ένα καινούργιο ακίνητο στην περιοχή Studio City της Καλιφόρνια αλλά είναι πολύ πιο ταπεινό και όπως αναφέρουν τα media κοστίζει $2.25 εκατομμύρια. Η απορία ποιός από τους δύο κάνει οικονομία λύθηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ