ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θέατρο Τέχνης: Την Τετάρτη 18/10 τα εισιτήρια των 3 ευρώ για τη νέα σεζόν

Θέατρο Τέχνης: Την Τετάρτη 18/10 τα εισιτήρια των 3 ευρώ για τη νέα σεζόν

Το Θέατρο Τέχνης προκαλεί το θεατρόφιλο κοινό σε μία προσφορά που μέχρι σήμερα έχει ενθουσιάσει τους εραστές του δράματος. Για τρίτη χρονιά το Θέατρο Τέχνης διαθέτει εισιτήρια σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές για όλες τις παραστάσεις της σεζόν 2017-18.

Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, απ' τις 4 το απόγευμα, θα διατίθενται έναντι 3 ευρώ τα εισιτήρια για τις παραστάσεις που ανεβαίνουν στο σανίδι.

Η προσφορά ισχύει και στα δυο ταμεία του Θεάτρου (Πεσμαζόγλου 5 & Φρυνίχου 14) και η ώρα έναρξης της προσφοράς είναι αυστηρά στις 16.00. Η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρις εξαντλήσεως του συγκεκριμένου αριθμού εισιτηρίων που θα προσφερθούν ανά παραγωγή.

Κάθε θεατής που φτάνει στο ταμείο δικαιούται να αγοράσει έως και δύο εισιτήρια για κάθε παράσταση, για όσες παραστάσεις της περιόδου επιθυμεί -ακόμη και για όλες, εφόσον δεν έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια που ορίστηκαν ως όριο της προσφοράς για κάθε παράσταση του ρεπερτορίου.

Επίσης, σημειώνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά φυσικής προτεραιότητας χωρίς τη χρήση γραπτής ή άλλης λίστας. Μόλις εξαντλούνται τα προσφερόμενα εισιτήρια κάποιας παραγωγής, οι φίλοι του θεάτρου που θα έχουν προσέλθει στα ταμεία, θα ενημερώνονται άμεσα από το Θέατρο.

Τέλος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Θεάτρου Τέχνης παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν ενημερωθεί για το πρόγραμμα της περιόδου 2016-17 από το site του Θέατρου (www.theatro-technis.gr) και να έχουν κάνει την επιλογή των παραστάσεων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν, ώστε να κερδηθεί χρόνος αναμονής για όλους τους φίλους του Θεάτρου.

Συγκεκριμένα, σε μειωμένη τιμή θα δοθούν:

33

Θέατρο Τέχνης/ Ε΄ θεατρική περίοδος 1947-1948

– Έως και 100 εισιτήρια για τις παραστάσεις: «Οίκος Μακ-Μπεθ», «Ο Ρομπέν των δασών», «Ο Δόκτωρ Τζέκυλ και ο κύριος Χάιντ», «Δούλες».
– Έως και 80 εισιτήρια για τις παραστάσεις: «Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα», «Ελένη».
– Έως και 60 εισιτήρια για τις παραστάσεις: «Ακυβέρνητες πολιτείες ΙΙ: Αριάγνη», «Ακυβέρνητες πολιτείες ΙΙ: Νυχτερίδα», «Ιστορίες από το δάσος της Βιέννης», «Ιούλιος Καίσαρ».
-Έως και 50 εισιτήρια για τις παραστάσεις: «Προς Ελευσίνα», «Ένας άνθρωπος επιστρέφει στην πατρίδα του πιστεύοντας ότι θα τον σκοτώσουν και τον σκοτώνουν», «Duende».
-Έως και 20 εισιτήρια για τις παραστάσεις: «Ακυβέρνητες πολιτείες Ι: Η Λέσχη», «Νέκυια-Εκ-σταση», «Αγαμέμνονας. Αισχύλος/Ευριπίδης», «Σπήλαιο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ