Αυτό είναι τo πολύχρωμο “μωσαϊκό” της Αθήνας
4.000 ψηφίδες αποκρυπτογραφούν την Αθήνα. Αυτό το πρωτότυπο art installation αποκάλυψε με ένα μεγάλο street party η Heineken στο Γκάζι.
Το “Μωσαϊκό” της Αθήνας που δημιούργησαν οι πολίτες της πρωτεύουσας για την πρωτεύουσα αποτελείται από περισσότερες από 4.000 ψηφίδες όπου φέρουν την απάντηση στο ερώτημα “τι είναι αυτό που δεν θα άλλαζαν στην Αθήνα”.
Τα αποκαλυπτήρια γιόρτασαν μαζί με τη Heineken περισσότερα από 1.200 άτομα. Εκεί, στον εξωτερικό τοίχο του εστιατορίου-μπαρ Gazi College, οι “ψηφίδες”έδωσαν αφορμή για μια γιορτή της πόλης σε ένα μεγάλο πάρτι με οικοδέσποινες τις Τζένη Μελιτά και Μαντώ Γαστεράτου. Η Αντιδήμαρχος Αθηναίων, κυρία Αμαλία Ζέππου, έκανε τα αποκαλυπτήρια ενός έργου που θα μας θυμίζει κάθε μέρα όλα όσα κάνουν την Αθήνα μοναδική. Το νέο σημείο αναφοράς της πόλης, το Μωσαϊκό της Αθήνας είναι γεγονός και το απολαμβάνεις καλύτερα με μια παγωμένη Heineken στο χέρι.
Εσύ βρήκες τη δική σου ψηφίδα;
Οπαδικά τα κίνητρα της δολοφονίας 15χρονου στην Καλλιθέα: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
21:50
ΑΣΕΠ 3Κ/2025: Οριστικά αποτελέσματα για 450 θέσεις ΔΕ σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
21:41
Τα εγκληματικά δίκτυα μετατρέπονται σε «παγκόσμιες επιχειρήσεις» προειδοποιεί η Europol
21:33
Eurojackpot: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 86 εκατομμύρια ευρώ
21:29