Eίναι επίσημο, η Adele κατάκτησε τον κόσμο
Το τρίτο studio album της “25” αποδεικνύεται πραγματικά επικό καθώς η Βρετανίδα σταρ αναδεικνύεται νικήτρια σε κάθε chart σε όλο τον κόσμο.
Σύμφωνα με το Billboard η Adele κατάφερε ήδη από τη Δευτέρα να πουλήσει περισσότερα από 2.3 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στην αγορά των ΗΠΑ κάνοντας τους *NSYNC να φάνε τη σκόνη της αλλά η ιστοσελίδα hotmusiccharts.com προχώρησε την επέλαση ένα βήμα παραπάνω.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα η μόνη χώρα που αντιστάθηκε στη γοητεία της Adele είναι η Νιγηρία όπου η καλλιτέχνιδα είναι μόλις στην 4η θέση αλλά υπάρχει και μια χώρα που απλά αδιαφορεί για εκείνη που δεν θεωρεί ότι η Ελλάδα της αξίζει.
Στα charts της Μπουρκίνα Φάσο η Adele δεν έχει καταφέρει να είναι ούτε καν στο Top 40 της χώρας γιατί εκεί, στην πρωτεύουσα Ουαγκαντουγκού προτιμούν τον Stromae.
Σε παράλληλο χρόνο η Adele είναι πρώτη στα iTunes chart σε 110 έθνη, πολλά από τα οποία ακόμη δεν έχουν συμφωνήσει αν θα κηρύξουν πόλεμο στην τρομοκρατία.
Mere: Επιμένουν τα ρωσικά σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα – Επέκταση σε τέσσερις νέες πόλεις
11:20
Marfin: Αυτοβούλως επιστρέφει στην Ελλάδα η 46χρονη που κατηγορείται για τον εμπρησμό - Δηλώνει αθώα
11:09
Πέθανε ο γνωστός Ιταλός τραγουδιστής Πεπίνο Ντι Κάπρι
11:01
Βρετανία: Εκτός κάδρου ερευνών 26χρονος που συνελήφθη για τον φόνο της πρώην υπουργού Γουίντεκομπ
10:50