O Ντουέιν Τζόνσον κατακτά την «αθανασία» μέσω του Walk of Fame
Ο Ντουέιν Τζόνσον, ευρέως γνωστός ως «The Rock», θα αποκτήσει το δικό του αστέρι στο περίφημο Walk of Fame στο Χόλιγουντ.
Στις 13 Δεκεμβρίου, στις 11.30 ώρα Λος Άντζελες, λεωφόρος Χόλιγουντ 6801, θα τιμήσουν, σε ημίωρη τελετή, τον Ντουέιν στην κατηγορία «κινηματογραφικές ταινίες» ως υπερδύναμη στο παγκόσμιο box-office.
«Όχι μόνο είναι σπουδαία η προσωπικότητα και το ταλέντο του Ντουέιν, αλλά έχει μεγάλη φιλανθρωπική δραστηριότητα, χαρακτηριστικό που είναι ένα από τα κριτήρια για να γίνει κανείς "αθάνατος" στο Walk of Fame», δήλωσε στο Variety η υπεύθυνη των τελετών του Walk of Fame, Άνα Μαρτίνεζ.
«Φανταζόμαστε ότι οι φανατικοί θαυμαστές του θα τραβήξουν δεκάδες φωτογραφίες του "αστεριού" του» συμπλήρωσε.

REUTERS/Simon Dawson
Λίγες μέρες μετά, οι θαυμαστές του θα δουν τον «Βράχο» και στη μεγάλη οθόνη, καθώς η ταινία «Jumanji: Welcome to the Jungle» μπαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου (ο Ντουέιν πρωταγωνιστεί δίπλα στους Κέβιν Χαρτ και Τζακ Μπλακ).
Τον επόμενο χρόνο, παίζει στο «Jungle Cruise» της Disney, αλλά και στις ταινίες «Rampage» και «Skyscraper». Πέρυσι, τον είδαμε στο «Baywatch» και το «Fate of the Furious» ενώ, το 2019, θα τον απολαύσουμε δίπλα στον Τζέισον Στέιθαμ στο Fast and Furious.

REUTERS/Simon Dawson
Ευρωομόλογα: Γιατί ΕΚΤ και Bundesbank βλέπουν οφέλη από νέες εκδόσεις – Η αντίδραση Μερτς στην πρόταση Μακρόν
08:12
Πλήγματα του στρατού του Πακιστάν σε «επτά στρατόπεδα τρομοκρατών» στα σύνορα με το Αφγανιστάν
08:06
«Πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά την ανθρώπινη αναπαραγωγή στο διάστημα», λένε επιστήμονες
08:00
Πτολεμαΐδα: Σοβαρός τραυματισμός 17χρονου από έκρηξη κροτίδας – Κινδυνεύει με ακρωτηριασμό
08:00