«Θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί»: Τι δήλωσε ο πατέρας της Μέγκαν για τον γάμο
«Συγκινητικός και χαρούμενος» ήταν ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, όπως δήλωσε ο πατέρας της νύφης, ο οποίος παρακολούθησε τον γάμο της κόρης του στην τηλεόραση από την Καλιφόρνια, εκφράζοντας περηφάνια για το ευτυχές γεγονός και τη λύπη του δεν μπόρεσε να παραστεί.
«Η αγαπούλα μου είναι υπέροχη, δείχνει πολύ ευτυχισμένη», δήλωσε ο Τόμας Μαρκλ στον ειδησεογραφικό ιστότοπο της σόουμπιζ ΤΜΖ, που αναρρώνει μετά την επέμβαση στην καρδιά στην οποία υποβλήθηκε αυτή την εβδομάδα.
«Θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί, τούς εύχομαι κάθε ευτυχία», δήλωσε ο 73χρονος Αμερικανός.
Απουσία του πατέρα της, την πρώην ηθοποιό συνόδευσε μέσα στην εκκλησία ο πεθερός της, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος.
Ακόμη και πριν από την ανακοίνωση της επέμβασης στην καρδιά, η παρουσία του Τόμας Μαρκλ στον γάμο αμφισβητείτο λόγω μιας αντιπαράθεσης που δημιουργήθηκε μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών που τον έδειχναν να ετοιμάζεται για τον γάμο. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι πληρώθηκε γι' αυτές τις φωτογραφίες, παρόλο που διαμαρτυρόταν ότι παρενοχλούνταν από τους παπαράτσι.
Mέγκαν Μαρκλ: σπάει τη σιωπή της για τον πατέρα της πριν τον βασιλικό γάμο
Το πρώτο πράσινο αστέρι εντόπισαν αστρονόμοι 284 έτη φωτός μακριά από τη Γη
07:59
WSJ: Ο Πούτιν πρότεινε Σύνοδο Κορυφής με Τραμπ και Σι για την Ουκρανία αλλά... χωρίς Ζελένσκι
07:42
Mercure Patras Astir: Το στοίχημα των 10 εκατ. ευρώ για την τουριστική ανάπτυξη της Πάτρας
07:40
Σύγκρουση ταχύπλοου με σκάφος του Λιμενικού στη Μυτιλήνη: Έξι μετανάστες νεκροί, ανάμεσά τους βρέφος
07:30