ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Να θυμόμαστε τον Σκοτ Γουίλαντ

Να θυμόμαστε τον Σκοτ Γουίλαντ
Kevin Winter/Getty Images/Ideal Image

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός την Παρασκευή. Πέθανε ο Σκοτ Γουίλαντ (Scott Weiland). Αμέσως το διαδίκτυο ξεκίνησε να γεμίζει με συλλυπητήρια. Χιλιάδες χρήστες έσπευσαν να γράψουν ένα καλό λόγο.

 

Ο πρώην τραγουδιστής των Stone Temple Pilots αλλά και των Velvet Revolver πέθανε στον ύπνο του, ενώ βρίσκονταν σε τουρνέ με την νυν μπάντα του, τους The Wildabouts.

Τον θάνατό του επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του.

Οι θαυμαστές του τον τίμησαν στο Twitter:

Ο Γουίλαντ μπήκε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων αφότου οι Stone Temple Pilots αντιμετώπισαν πρόβλημα εξαιτίας της χρήσης ουσιών που έκανε ο ίδιος, μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ "Tiny Music... Songs from the Vatican Gift Shop." το 1996. Ο τραγουδιστής αντιμετώπιζε μεγάλες δυσκολίες. Έκανε αρκετές φορές αποτοξίνωση αλλά είχε και μπλεξίματα με τον νόμο.

Η Sarah Michelle Gellar, η οποία εμφανίστηκε στο βίντεο "Sour Girl," αναφέρθηκε στα προβλήματά του με "τιτίβισμα".

Μία πλειάδα γνωστών καλλιτεχνών απέδωσε φόρο τιμής στον χαμένο τραγουδιστή. Ανάμεσά τους το συγκρότημα Queensryche αλλά και ο Satriani.

"Είμαστε εξαιρετικά λυπημένοι από το νέο της απώλειας του φίλου και τραγουδιστή στην μπάντα μας, Σκοτ Γουίλαντ. Γευτήκαμε ένα καλό κομμάτι της ζωής με τον Σκοτ, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές του. Όλοι ελπίζαμε και όλοι τον αγαπούσαμε. Η τέχνη του θα ζήσει, δεν υπάρχει αμφιβολία", είπαν οι Velvet Revolver.

Πηγή CNN Remembering Scott Weiland

Lisa Respers France

ΔΗΜΟΦΙΛΗ