ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων προκηρύσσει ακροάσεις νέων μουσικών

Η Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων προκηρύσσει ακροάσεις νέων μουσικών

Η Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων (ΕΛΣΟΝ) ολοκλήρωσε την πρώτη της καλλιτεχνική περίοδο, υπό τη διεύθυνση του μουσικού διευθυντή και ιδρυτή της ΕΛΣΟΝ Διονύση Γραμμένου και προκηρύσσει ακροάσεις για την καλλιτεχνική περίοδο 2018/2019 προσκαλώντας όλους τους νέους ταλαντούχους μουσικούς να δηλώσουν συμμετοχή!

Βασική επιδίωξη της ΕΛΣΟΝ είναι να γίνει το φυτώριο που θα αναδεικνύει τους νέους Έλληνες μουσικούς, καθοδηγώντας και εκπαιδεύοντας τους στο συμφωνικό και οπερατικό ρεπερτόριο. Η καθοδήγηση/εκπαίδευση των νέων γίνεται από διεθνούς φήμης σολίστ και εξάρχοντες των ελληνικών αλλά και των μεγάλων ευρωπαϊκών ορχηστρών.

Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο του 2018 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κέρκυρα και Ηράκλειο, ενώ θα υπάρξει και η δυνατότητα μαγνητοσκοπημένης ακρόασης για τους νέους οι οποίοι δεν διαμένουν σε μια από τις παραπάνω πόλεις.

Οι νέοι μουσικοί που θα επιλεγούν, θα συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες συναυλίες της ΕΛΣΟΝ στο ΚΠΙΣΝ, σε περιοδείες εκτός Αθηνών, καθώς και σε όλα τα σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα που πρόκειται να διοργανώσει την καλλιτεχνική περίοδο 2018- 2019. Η συμμετοχή στην ορχήστρα είναι δωρεάν, ενώ καλύπτονται τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής στην Αθήνα για τους νέους που θα επιλεγούν.

Διαβάστε την προκήρυξη και τους όρους συμμετοχής: http://www.elson.gr/el/akroaseis/prokiryksi-oroi-symmetoxis

Δηλώστε συμμετοχή στις ακροάσεις: http://www.elson.gr/el/hlek-forma

Δείτε ένα απόσπασμα της 7ης Συμφωνίας του Μπετόβεν από τη συναυλία της ΕΛΣΟΝ στο ΚΠΙΣΝ:

Τη χρηματοδότηση της λειτουργίας της Ελληνικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων έχει αναλάβει το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ