ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Mισέλ Ομπάμα: «μαραθωνοδρόμος» σε δέκα πόλεις για την πρώτη περιοδεία της ως συγγραφέας

Mισέλ Ομπάμα: «μαραθωνοδρόμος» σε δέκα πόλεις για την πρώτη περιοδεία της ως συγγραφέας

Έτοιμη να τα πει όλα δηλώνει η Μισέλ Ομπάμα, η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ που θέλει να κατακτήσει τις λίστες των best seller με την πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία της "Becoming".

Η Ομπάμα ανακοίνωσε περιοδεία που αρχίζει σε 10 αμερικανικές πόλεις για να προωθήσει το βιβλίο και σύμφωνα με τους διοργανωτές της, η περιοδεία θα περιλαμβάνει "ενδόμυχες και ειλικρινείς συνομιλίες" με το κοινό.

Η αυτοβιογραφία αναφέρεται στην παιδική ηλικία της Μισέλ, στην ισορροπία που βρήκε μεταξύ της καριέρας της και της οικογενειακής της ζωής και στην περίοδο όπου διέμενε στον Λευκό Οίκο. Η Ομπάμα επέλεξε για το εξώφυλλο, μια φωτογραφία της φέτος στην Ουάσινγκτον από τον διάσημο φωτογράφο Μίλερ Μόμπλεϊ.

Η πρώην πρώτη κυρία αρχίζει την περιοδεία από τη γενέτειρά της, το Σικάγο σήμερα, ημέρα που το βιβλίο της κυκλοφορεί στις ΗΠΑ και σε 28 γλώσσες σε όλο τον κόσμο. Η Μισέλ Ομπάμα θα ταξιδέψει επίσης ανά τον κόσμο για την προώθηση του βιβλίου της.

Η Live Nation, η εταιρία προώθησης της διοργάνωσης αυτής, ανακοίνωσε ότι η Μισέλ Ομπάμα θα επισκεφθεί επίσης το Λος 'Αντζελες, τη Βοστόνη, το Ντάλας, τη Νέα Υόρκη και άλλες πόλεις και στάδια χωρητικότητας έως 23.000 θέσεων, τα οποία επίσης χρησιμοποιούνται για συναυλίες από τους μεγαλύτερους μουσικούς καλλιτέχνες.

https://www.instagram.com/p/BiuM51MAsSP

"Πέρασα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο εκθέτοντας την ιστορία μου όσο πιο ειλικρινά και σε βάθος μπορούσα. Τώρα είμαι ενθουσιασμένη που θα ταξιδέψω σε όλη χώρα και θα κάνω το ίδιο με τους αναγνώστες αυτό το φθινόπωρο", ανακοίνωσε η Ομπάμα.

Σε μήνυμα και βίντεο που ανάρτησε στη σελίδα της στο Facebook, η ίδια περιγράφει το βιβλίο της ως "την ιστορία της κοινότυπης απλοϊκότητάς της, με τις μικρές νίκες, τα διαρκή τραύματα, τις συνήθεις ελπίδες και ανησυχίες".

https://www.instagram.com/p/BjGCLtIgCuQ

Η Ομπάμα και η Live Nation θα δωρίσoυν το 10% των εσόδων από τα εισιτήρια --σήμερα αρχίζει η πώλησή τους-- της κάθε εκδήλωσης σε τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις, σχολεία και ομάδες της κοινότητας σε κάθε πόλη που θα επισκεφτούν.

Οι Ομπάμα των βιβλίων

Η Μισέλ Ομπάμα και ο σύζυγός της, ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ, υπέγραψαν συμβόλαιο για τη συγγραφή ενός βιβλίου ο καθένας με τις Εκδόσεις Penguin Random House έναν μήνα μετά την αποχώρηση του Μπαράκ Ομπάμα από τον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο του 2017.

Η εφημερίδα Financial Times έγραψε τότε ότι τα δύο συμβόλαια αγγίζουν το ποσό των 65 εκατομμυρίων δολαρίων, ποσό που δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους εκδότες.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη πότε θα κυκλοφορήσει το βιβλίο του Μπαράκ Ομπάμα.

https://www.instagram.com/p/BjHhl_lgrQN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ