Ο Billy Idol έγινε Αμερικανός υπήκοος
Ο Billy Idol έγινε Αμερικανός υπήκοος στο Λος Άντζελες και κρατώντας την αμερικανική σημαία έδωσε τον όρκο πολιτογράφησης και αφοσίωσης.
Οι Αμερικανικές Υπηρεσίες Υπηκοότητας και Μετανάστευσης (USCIS) δημοσίευσαν στο Twitter ένα κολάζ των φωτογραφιών του 62χρονου ροκ σταρ από την ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 14 Νοεμβρίου.
«It's a nice day for a naturalization ceremony (Είναι μια ωραία μέρα για μια τελετή πολιτογράφησης)» αναφέρεται στη λεζάντα των φωτογραφιών σε μία παράφραση του στίχου του τραγουδιού του Billy Idol «White Wedding», «It's a nice day for white wedding».
«Συγχαρητήρια στον Billy Idol που έγινε νέος Αμερικανός υπήκοος #newUScitizen σήμερα στο Λος Άντζελες, CA» σημειώνεται στο tweet.
Ο τραγουδιστής, συνθέτης, μουσικός και ηθοποιός γεννήθηκε ως Ουίλιαμ Μάικλ Άλμπερτ στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο Idol μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 1981 για να ξεκινήσει σόλο καριέρα, αφού συνίδρυσε το punk rock συγκρότημα Generation X στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Το Palms Casino Resort και το Live Nation ανακοίνωσαν ότι ο Idol επιστρέφει για δεύτερη σειρά εμφανίσεων του στο θέατρο συναυλιών Pearl, σύμφωνα με το Page Six.
Ο 62χρονος, γνωστός για τις επιτυχίες όπως «Rebel Yell», «Dancing with Myself» και «Mony Mony», θα συνεργαστεί ξανά με τον επί σειρά ετών κιθαρίστα του Steve Stevens για το 10 εμφανίσεις το 2019.
Πιερρακάκης για «κόκκινα δάνεια»: Πάνω από 100.000 δανειολήπτες θα δουν ραγδαία μείωση στις δόσεις
13:30
Ισπανία: Ο Σάντσεθ αρνήθηκε κατηγορίες περί «γενικευμένης διαφθοράς» γύρω από την κυβέρνηση
13:26
Ένας μεγάλος αστεροειδής θα περάσει το Σάββατο κοντά στη Γη
13:20
«Η πυρηνική αποτροπή προστατεύει τον κόσμο από έναν παγκόσμιο πόλεμο», εκτιμά η Ρωσία
13:15