Ο Μπόνο κι οι άλλοι: Χριστουγεννιάτικη συναυλία για τους αστέγους του Δουβλίνου
Ο Μπόνο μαζί με τους U2 τραγούδησαν για καλό σκοπό: Ο τραγουδιστής και η μπάντα του συμμετείχαν στη μεγάλη συναυλία που δόθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων στο Δουβλίνο με σκοπό την προσφορά βοήθειας στους άστεγους της πόλης, μέσω της Κοινότητας Simon, μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης που βοηθάει άστεγους ή άτομα που κινδυνεύουν να μείνουν στον δρόμο.
Τα μέλη των U2 ξεσήκωσαν τον κόσμο ερμηνεύοντας ένα τραγούδι από το τελευταίο τους άλμπουμ, καθώς και τα κάλαντα «Holy Night» και «O Night Divine», ενώ νωρίτερα τραγούδησαν το «Baby Please Come Home», που είχε ερμηνεύσει για πρώτη φορά η Νταρλίν Λοβ το 1963.
Στη συναυλία συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Ιρλανδοί μουσικοί: Γκλεν Χάνσαρντ, Ντάμιεν Ράις, Ντάνι Ορίλι, Ίμελντα Μέι, Λουκ Κλερκίν, Μούντι και Ρόισιν Ο.
Στην Ιρλανδία υπάρχουν περίπου 10.000 άστεγοι, μεταξύ των οποίων και 4.000 παιδιά. Η φιλανθρωπική οργάνωση Inner City Helping Homeless ανακοίνωσε ότι περισσότερα από 100 άτομα βρέθηκαν να κοιμούνται στον δρόμο το βράδυ της Κυριακής.
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Το Ισραήλ είναι πιθανό να υπονομεύσει την συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν
21:50
Εκτροχιάστηκε συρμός Μετρό στην Κωνσταντινούπολη με τρεις τραυματίες - Μεσω της σήραγγας η εκκένωση
21:49
Θάνατος 11χρονης στη Γαλλία: Η μαθήτρια βιάστηκε - Βρέθηκε DNA του κατηγορούμενου στη σορό της
21:41
Στην Ουάσινγκτον στις 23-25 Ιουνίου ο επόμενος γύρος συνομιλιών Λιβάνου - Ισραήλ
21:40