Συνελήφθη στο Χίθροου ο γιος του Λάιονελ Ρίτσι: Απειλούσε ότι έχει βόμβα
Ο γιος του διάσημου μουσικού Λάιονελ Ρίτσι, Μάιλς, συνελήφθη από τις βρετανικές αρχές στο αεροδρόμιο του Χίθροου. Ο 24χρονος, που εργάζεται ως μοντέλο, σύμφωνα με τη Daily Mail φέρεται να δήλωσε ότι είχε μαζί του βόμβα την οποία θα ενεργοποιούσε στο αεροπλάνο, ενώ επιτέθηκε και σε ένα φρουρό ασφαλείας.
Η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε στην Daily Μail ότι «το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, ένας 24χρονος συνελήφθη για την διασπορά ψευδών πληροφοριών που αφορούσαν μία φάρσα για βόμβα στο αεροδρόμιο Χίθροου», χωρίς να επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για τον γιο του τραγουδιστή. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Μάιλς άρχισε να αφηνιάζει, όταν του αρνήθηκαν να μπει σε πτήση και δήλωσε ότι θα ενεργοποιήσει βόμβα. Τελικά αφέθηκε ελεύθερος μετά τις έρευνες των αρχών του αεροδρομίου.
Ο Μάιλς είναι ένα από τα δύο παιδιά του Ρίτσι από τον γάμο του με την χορεύτρια Ντάιαν Αλεξάντερ. Το ζευγάρι χώρισε όταν ο Μάιλς ήταν 8 και η αδελφή του Σοφία, 4 ετών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ανάληψη ευθύνης για τη βόμβα στον Άγιο Διονύσιο μέσω ισπανικής ιστοσελίδας
Τηλεφώνημα για βόμβα στην Ευελπίδων
Συναγερμός σε αεροδρόμιο του Άμστερνταμ λόγω απειλής για βόμβα
Εκκένωση καθεδρικού ναού στη Βιέννη λόγω απειλής για βόμβα
Ασυμβίβαστο υπουργού - βουλευτή: Τι προβλέπει το «γαλλικό μοντέλο» και πώς θα εφαρμοστεί στην Ελλάδα
15:19
Ουκρανία: Ο στρατός λέει ότι ανέκτησε από τη Ρωσία τον έλεγχο περιοχών στα νοτιοανατολικά και ανατολικά
15:02
Άγρια κόντρα Λαζαρίδη - Πολάκη: «Είχες διπλά βιβλία, ένα για τα μαύρα» - «Σκασμός τώρα μιλάω εγώ»
14:55
Τζάαφαρ Τζάκσον για την ταινία «Michael»: Ήταν μια σουρεαλιστική και ταυτόχρονα πνευματική στιγμή (pics)
14:51