Το αστείο χάμστερ νικητής στα Comedy Wildlife Awards 2015
Αυτό το βιαστικό χάμστερ είναι το πιο αστείο ζώο στον κόσμο. Τουλάχιστον αυτό αποφάσισε η κριτική επιτροπή των πρώτων Comedy Wildlife Photography Awards 2015 που ανακοινώθηκαν επιτέλους απαλλάσσοντας το χνουδωτό μας φίλο από οποιοδήποτε άγχος.
Ο φωτογράφος Julian Rad από τη Αυστρία πολύ δίκαια έδωσε τίτλο “Ώρα αιχμής” στη λήψη του και το τρωκτικό του πλέον δεν τρέχει προς τα κάπου, ετοιμάζει βαλίτσες για σαφάρι, το βραβείο του νικητή στο διαγωνισμό που μας υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι καλύτερη όταν χαμογελάς.
Ο εμπνευστής και ιδρυτής των βραβείων Paul Joynson-Hicks, φωτογράφος ο ίδιος είχε μόνο έναν όρο για όσους θέλησαν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό που τίμησε το φίλο μας το χάμστερ. “Πρέπει να θεωρείτε το Bohemian Rhapsody ένα από τα καλύτερα τραγούδια που γράφτηκαν ποτέ, για να συμμετάσχετε - οκ, αστειευόμαστε” σχολίασε.
Διαβάστε και αυτά
Άδικες οι επικρίσεις Τραμπ και χωρών του Κόλπου προς την Ευρώπη για το Ιράν λέει η Κάλας
15:35
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 114 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Μάρτιο
15:29
Τέσσερις συλλήψεις στην Κατερίνη για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ηλικιωμένων
15:27
Η Ενδοσκοπική Διαρρινική Χειρουργική στους Όγκους Υπόφυσης & Βάσης Κρανίου
15:19