Σελίνα Γκομέζ: Τα social media αποδείχθηκαν καταστροφικά για τη γενιά μου
Ηθοποιός και τραγουδίστρια από πολύ μικρή ηλικία η Σελίνα Γκομέζ, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Καννών μαζί με την Τίλντα Σουίντον και τον Μπιλ Μάρεϊ στην πρεμιέρα της ταινίας The Dead Do not Die, στην οποία πρωταγωνιστεί.
Η Σελίνα, που είναι σήμερα 26 ετών, είπε ότι τα σόσιαλ μίντια «ήταν τρομερά για τη γενιά μου», προσθέτοντας πως δεν υπάρχει καμία ασφάλεια στις πλατφόρμες.
Η τραγουδίστρια και ηθοποιός, η οποία έχει περισσότερους από 150 εκατομμύρια ακόλουθους και είναι μία από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες του κόσμου στο Instagram, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι σε αυτό το σημείο που έχουμε φτάσει είναι αδύνατον οι πλατφόρμες να είναι ασφαλείς για τους χρήστες και κάλεσε τους νέους να κάνουν ένα διάλειμμα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.
«Με τρομάζει όταν βλέπω πόσο εκτεθειμένα είναι αυτά τα νεαρά κορίτσια και αγόρια. Νομίζω ότι είναι σίγουρα πολύ επικίνδυνο». Όταν ρωτήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί τα σόσιαλ μίντια αλλά δεν ανεβάζει πολλές εικόνες άσκοπες. «Ξέρω κορίτσια που έχουν υποστεί εκφοβισμό στα σόσιαλ μίντια και έχουν καταστραφεί, δεν έχουν πια φωνή», κατέληξε.
Ανησυχία και ταλαιπωρία για 1.246 επιβάτες πλοίου που προσάραξε κοντά στη Μήλο μετά από μπλακ άουτ
07:40
Η Ελλάδα ανεβάζει τροχιά στο Διάστημα: Το σχέδιο των 350 εκατ. και το οικοσύστημα που χτίζεται
07:36
Aντίποινα ΗΠΑ - Ιράν στον Κόλπο: Εκατέρωθεν χτυπήματα μετά την επίθεση στα Στενά του Ορμούζ
07:33
Αλλάζουν οι ηλεκτρονικές παραγγελίες από Temu και Shein - Επιπλέον 3 ευρώ ανά είδος
07:21