Η Κάρλα Μπρούνι κλέβει την παράσταση στις Κάννες
Μπορεί να μην παίρνει μέρος σε καμία ταινία αλλά έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας. Η Κάρλα Μπρούνι στα 51 της χρόνια έκανε μια απίστευτα κομψή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών φορώντας μια μπλε μεταξωτή σατέν τουαλέτα με μεγάλο σκίσιμο που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα γυμνασμένα πόδια της και διέγραφε το εκπληκτικό κορμί της.
Στις Κάννες χτυπά η καρδιά του Κινηματογράφου, για άλλη μία χρονιά. Το 72ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών βρίσκεται ήδη στην τρίτη μέρα του. Λαμπερές παρουσίες και πρεμιέρες, εντυπωσιακές γυναίκες και κομψοί άνδρες, συγκεντρώνουν τα φώτα στο κόκκινο χαλί.
Εκεί βρέθηκε, μεταξύ άλλων, και η Κάρλα Μπρούνι, στην προβολή της ταινίας «Les Miserables». Η Ιταλίδα πρώην τραγουδίστρια και μοντέλο και σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί, ήταν εκθαμβωτική. Η 51χρονη Κάρλα επέλεξε μια μπλε one shoulder μακριά τουαλέτα από σατέν με αποκαλυπτικό σκίσιμο του Οίκου Celine. Το συνδύασε με μαύρα strappy πέδιλα και ασορτί clutch.
Άνδρας έκρυβε τη νεκρή μητέρα του σε καταψύκτη - Εισέπραττε τη σύνταξη και επιδόματά της
18:57
Liveblog: Καίγονται σπίτια στην Ψάθα - Οι φλόγες απειλούν οικισμό στη Λούμπα
18:55
Νέο μήνυμα Τραμπ στο Ιράν: Οι επιλογές είναι δύο συμφωνία ή πλήρης συνθηκολόγηση
18:46
Πάνω από 480.000 στρέμματα κάηκαν στη Δυτική Αττική τα τελευταία εννιά χρόνια από δασικές πυρκαγιές
18:35