Η υποψήφια δήμαρχος της Μαδρίτης είναι «σωσίας» της Μέγκαν Μαρκλ
Η ομοιότητά της με τη Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, ήταν ο λόγος που η Ισπανίδα πολιτικός Μπεγκόνα Βιγιασίς, τράβηξε όλα τα βλέμματα στη Μαδρίτη, την Κυριακή των ευρωεκλογλών.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η υποψήφια δήμαρχος της Μαδρίτης παντρεύτηκε την ίδια ακριβώς ημερομηνία με την Μέγκαν και τον Χάρι και έμεινε έγκυος ταυτόχρονα με τη Μέγκαν.
Η Βίλακες είναι 42 ετών και παραδέχεται την ομοιότητά της με την πρώην πρωταγωνίστρια του The Suits. Σε μια ανάρτησή της στο Instagram έγραψε:
«Ανάμεσα στο Μπάκινχαμ και στο Δημαρχείο, συγγνώμη αλλά θα προτιμήσω τη Μαδρίτη».
Η Ισπανίδα πολιτικός μάλιστα, φόρεσε την ημέρα των εκλογών το ίδιο φόρεμα που έβαλε η Δούκισσα, την ημέρα της φωτογράφισης με τον νεογέννητο Άρτσι.
Η Βιγιασίς παραδέχεται ότι την σταματούν στον δρόμο και την ρωτούν αν είναι η Μέγκαν, ενώ πολλοί ισχυρίζονται ότι «εκμεταλλεύεται» την ομοιότητά της με την Μαρκλ για να πάρει περισσότερες ψήφους.
Σουηδός πολίτης εκτελέστηκε στο Ιράν - Την καταδίκη της εξέφρασε η ΥΠΕΞ της χώρας
15:07
Νέα πτήση επαναπατρισμού: Επιστρέφουν οι Έλληνες με τα κατοικίδιά τους από το Άμπου Ντάμπι
15:01
Το Ισραήλ χτύπησε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στο Ιράν - Αιχμές Τραμπ για «αδιάφορους συμμάχους» - Αυτή την ώρα η κηδεία Λαριτζανί
14:51
Κινεζικό πανεπιστήμιο ενθαρρύνει τους φοιτητές του να «ερωτευθούν»
14:49