Ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα φορέσει την κάπα του Μπάτμαν
Ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα ενσαρκώσει τελικά τον Μπάτμαν στην επόμενη ταινία της DC Comics, όπως επιβεβαιώνουν αμερικανικά μέσα.
Πρόκειται ίσως μια «λογική» επιλογή, αφού ο Βρετανός σταρ έχει εξοικειωθεί με τις... νυχτερίδες μετά τον ρόλο του βαμπίρ που ερμήνευσε στη σειρά ταινιών του «Λυκόφωτος».
Πολλά αμερικανικά ΜΜΕ που ειδικεύονται σε θέματα ψυχαγωγίας και lifestyle θεωρούσαν ήδη ότι ο Πάτινσον ήταν το φαβορί για να φορέσει τη στολή του μασκοφόρου υπερήρωα.
Σήμερα, Παρασκευή ανέφεραν ότι ο 33χρονος ηθοποιός επιλέχθηκε τελικά από τα στούντιο Warner Bros., μετά από ένα τελευταίο, καθοριστικό δοκιμαστικό.
Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας πάντως απέφυγε να επιβεβαιώσει αυτήν την πληροφορία, λέγοντας μόνο ότι «οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη».
Ο Ρόμπερτ Πάτινσον έδινε «μάχη» με τον συμπατριώτη του, Νίκολας Χουλτ (ο μεταλλαγμένος Beast με τη γαλάζια γούνα στη σειρά ταινιών X-Men) για τον ρόλο του Μπάτμαν στην ομώνυμη ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Ματ Ριβς, ο δημιουργός του «Πλανήτη των πιθήκων».
Οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα του Μπάτμαν θα ξεκινήσουν φέτος το καλοκαίρι και η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2021.
Ο Πάτινσον έγινε γνωστός στο κοινό με τον ρόλο του Σέντρικ Ντίγκορι στην ταινία «Ο Χάρι Πότερ και το κύπελλο της φωτιάς», όμως έγινε διάσημος ερμηνεύοντας το βαμπίρ Έντουαρντ Κάλεν στη σειρά ταινιών Twilight Saga (2008-2012).
Σήμερα η κλήρωση για εισαγωγή στα Πειραματικά σχολεία - Από αύριο οι εξετάσεις σε Πρότυπα, Ωνάσεια και Εκκλησιαστικά
08:32
VR εμπειρίες, Αλέκος Σακελλάριος και Black Country, New Road: 9 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο
08:31
Νές Κόσμος: Θρίλερ με τον 51χρονο που παραμένει ταμπουρωμένος στο σπίτι του - Παρέμβαση εισαγγελέα εξετάζουν οι Αρχές
08:30
Ξεπέρασε τα 100 δολάρια το βαρέλι η τιμή του πετρελαίου παρά την παράταση εκεχειρίας στον Λίβανο
08:27