ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ακυρώνεται το Rockwave Festival 2019 - Τι θα γίνει με τα εισιτήρια

Ακυρώνεται το Rockwave Festival 2019 - Τι θα γίνει με τα εισιτήρια
Facebook

Το Rockwave Festival, το μεγαλύτερο και παλαιότερο ροκ φεστιβάλ της Ελλάδας, ακυρώνεται φέτος για πρώτη φορά από το 1996

Το φεστιβάλ, μια διοργάνωση της X La La La ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί μόνο μια ημέρα, το Σάββατο 22 Ιουνίου με την εμφάνιση της LP και του Kavinsky. Οι λόγοι ακύρωσης της συναυλίας, παραμένουν άγνωστοι.

Οι διοργανωτές του Rockwave Festival ανάρτησαν στο Facebook μια ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν το κοινό για την ακύρωση της συναυλίας και την εξαργύρωση των εισιτηρίων.

5d00ca4a2100003711e6ce37

Το Rockwave δείχνει να σκοπεύει να επιστρέψει το 2020, προϊδεάζοντάς μας μάλιστα για μεγάλα πράγματα, καθώς το επόμενο έτος θα γιορτάσει τα 25 του χρόνια.

Για την ώρα, όσοι είχαν αγοράσει εισιτήρια για την LP μπορούν να τα εξαργυρώσουν. Όσοι τα πήραν online από το viva.gr ή το hunteragency.gr θα δουν τα χρήματα να επιστρέφονται αυτόματα στους λογαριασμούς τους, ενώ όσοι τα προμηθεύτηκαν από το φυσικό κατάστημα Ηunter Agency, παρακαλούνται από τη διοργάνωση να τα προσκομίσουν για να τους καταβληθεί το αντίτιμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ