Ακυρώνεται το Rockwave Festival 2019 - Τι θα γίνει με τα εισιτήρια
Το Rockwave Festival, το μεγαλύτερο και παλαιότερο ροκ φεστιβάλ της Ελλάδας, ακυρώνεται φέτος για πρώτη φορά από το 1996.
Το φεστιβάλ, μια διοργάνωση της X La La La ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί μόνο μια ημέρα, το Σάββατο 22 Ιουνίου με την εμφάνιση της LP και του Kavinsky. Οι λόγοι ακύρωσης της συναυλίας, παραμένουν άγνωστοι.
Οι διοργανωτές του Rockwave Festival ανάρτησαν στο Facebook μια ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν το κοινό για την ακύρωση της συναυλίας και την εξαργύρωση των εισιτηρίων.

Το Rockwave δείχνει να σκοπεύει να επιστρέψει το 2020, προϊδεάζοντάς μας μάλιστα για μεγάλα πράγματα, καθώς το επόμενο έτος θα γιορτάσει τα 25 του χρόνια.
Για την ώρα, όσοι είχαν αγοράσει εισιτήρια για την LP μπορούν να τα εξαργυρώσουν. Όσοι τα πήραν online από το viva.gr ή το hunteragency.gr θα δουν τα χρήματα να επιστρέφονται αυτόματα στους λογαριασμούς τους, ενώ όσοι τα προμηθεύτηκαν από το φυσικό κατάστημα Ηunter Agency, παρακαλούνται από τη διοργάνωση να τα προσκομίσουν για να τους καταβληθεί το αντίτιμο.
Άγιος Δημήτριος: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις φίλοι του 20χρονου - Αναβλήθηκε η δίκη για τη Δευτέρα
16:33
Σταύρος Παπασταύρου στο CNN Greece: H επιτυχία της ΔΕΗ, είναι επιτυχία της Ελλάδος
16:30
Περιοδεία Αραγτσί σε Ισλαμαμπάντ, Μασκάτ και Μόσχα για διαβουλεύσεις
16:29
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Προαστιακό - Ποια δρομολόγια αναστέλλονται
16:21