Μεγάλη συναυλία προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη στο Καλλιμάρμαρο
Μεγάλη συναυλία προς τιμή του μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη πραγματοποιείται στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, με τίτλο «Είσαι Έλληνας! Αυτό που ήσουν κάποτε θα γίνεις ξανά», όπως αναφέρει και ένα από τα τραγούδια του.
Την συναυλία παρακολουθεί ο ίδιος ο μουσικοσυνθέτης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ηθοποιοί και καλλιτέχνες, στελέχη του αθλητισμού, και Ολυμπιονίκες, η πρέσβειρα Kαλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρος της «Ελπίδας» Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Λαλιώτης κ.α.
Η συναυλία άρχισε λίγο μετά τις 9 το βράδυ και την παρακολουθούν χιλιάδες κόσμου.
Συμμετέχει η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και σημαντικοί τραγουδιστές μεταξύ των οποίων ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Καλλιόπη Βέττα, η Ελένη Βιτάλη, ο Δώρος Δημοσθένους, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Αντώνης Καλογιάννης, ο Σταμάτης Κόκοτας, ο Βασίλης Λέκκας, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Γιάννης Μπέζος, Γιώτα Νέγκα, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λάκης Παπαδόπουλος με τα ψηλά ρεβέρ, η Σοφία Παπάζογλου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Αντώνης Ρέμος, η Ηρώ Σαΐα, ο Πασχάλης Τόνιος, ο Λάκης Χαλκιάς ο Ζουλφί Λιβανελί η Άρια Σαϊγιόνμα.
Συμμετέχει επίσης η χορωδία Δήμου Αθηναίων, η παιδική χορωδία Δημήτρη Τυπάλδου και η παιδική χορωδία Στέφανου Καρδιόλακα..
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο.
Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων
03:00
Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις συμπληρωματικές εξετάσεις
02:00
Πρόγραμμα «Αλλάζω συσκευή»: Μέχρι πότε υποβάλλονται αιτήσεις - Αφορά τουλάχιστον 1.400 επιχειρήσεις
01:00
ΟΠΕΚΑ: Σε εξέλιξη οι αιτήσεις οικονομικής ενίσχυσης οικογενειών σε ορεινές περιοχές
00:30