ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αντρέα Μποτσέλι: Ο θρυλικός τενόρος, το Σεπτέμβριο στην Αθήνα

Αντρέα Μποτσέλι: Ο θρυλικός τενόρος, το Σεπτέμβριο στην Αθήνα
GMI LIVE

Ο διασημότερος τενόρος της γενιάς του, ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες όλων των εποχών ο οποίος κατάφερε να φέρει την κλασική μουσική στην κορυφή των διεθνών charts, ο πολυτάλαντος Αντρέα Μποτσέλι, έρχεται στις 11 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

Το κύρος που αποπνέουν οι κορυφαίες διακρίσεις του και ο τίτλος που του απονεμήθηκε δύο φορές, αυτός του «κλασικού καλλιτέχνη της χρονιάς», σε συνδυασμό με την επιτυχία του στα ρεκόρ Guinness, όταν κατέλαβε ταυτόχρονα και τις τρεις πρώτες θέσεις στα Αμερικανικά charts για την κλασική μουσική, επισφραγίζουν την αδιαμφισβήτητη αξία του και τον κατατάσσουν ανάμεσα στους καλλιτέχνες-μύθους της σύγχρονης παγκόσμιας καλλιτεχνικής πραγματικότητας, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα πάνω από 90 εκατομμύρια δίσκων του που έχουν πωληθεί παγκοσμίως.

Το πρόγραμμα της συναυλίας θα αναδείξει το εύρος και τις απεριόριστες δυνατότητες της διάσημης φωνής του, αλλά και του εκρηκτικού του σκηνικού ταπεραμέντου. Ο Αντρέα Μποτσέλι επιστρέφει, μετά από πολλά χρόνια, στην Αθήνα και στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού. Θα τον συνοδεύουν η χορωδία και η συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ, την οποία θα διευθύνει ένας από τους σπουδαιότερους σύγχρονους μαέστρους, ο Μαρτσέλο Ρότα.

Για καλό σκοπό

Η συναυλία διοργανώνεται από το Κοινωφελές Ίδρυμα International Foundation for Greece (IFG), το οποίο ιδρύθηκε στο Λονδίνο από τον Γιώργο και την Ασπασία Λεβέντη με στόχο την προβολή του Ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό σε συνεργασία με διεθνείς προσωπικότητες των τεχνών και των επιστημών. Το IFG, πιστό στις αξίες της κοινωνικής ευαισθησίας και συνεισφοράς, θα παρουσιάσει τον διάσημο τενόρο και Επίτιμο Πρόεδρό του, Αντρέα Μποτσέλι, στο πλαίσιο επίτευξης των ευγενών του στόχων. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν μεταξύ άλλων, στην αγορά πετρελαίου θέρμανσης για τα σχολεία της ελληνικής επικράτειας καθώς και νοσοκομειακού εξοπλισμού.

Info

Αντρέα Μποτσέλι, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, Ηρώδειο

Προπώληση: Viva.gr, https://www.viva.gr/tickets/music/odeio-irodou-attikou/andrea-bocelli/

Τιμές εισιτηρίων:

Άνω Διάζωμα: 55 €

Κάτω διάζωμα:

Γ Ζώνη : 85€

Β Ζώνη : 120€

Α Ζώνη : 150€

VIP : 190€

Gold και Platinum:

Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων που θα συνοδεύονται από συγκεκριμένο πακέτο προσφορών στις τιμές των 250€ και 500€ αντίστοιχα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ