Ο Τζιμ Κάρεϊ τώρα και συγγραφέας: Έτοιμο το πρώτο του, ημι-αυτοβιογραφικό βιβλίο
Ο Τζίμ Κάρεϊ, που τον τελευταίο καιρό κάνει θραύση στο Twitter με τα σατιρικά του σκίτσα, ετοιμάζεται να κάνει καριέρα και ως συγγραφέας.
Ο ηθοποιός έγραψε ένα βιβλίο, με τίτλο «Memoirs and Misinformation» («Απομνημονεύματα και παραπληροφόρηση»), όπως ανακοίνωσε ο εκδοτικός οίκος Alfred A. Knopf. Το βιβλίο του Κάρεϊ πραγματεύεται διάφορα θέματα, όπως η διασημότητα η υποκριτική, ο έρωτας και πολλά ακόμα. Ο εκδοτικός οίκος περιγράφει το βιβλίο ως «μια ατρόμητη και ημι-αυτοβιογραφική αποδόμηση μιας περσόνας».
Το «Memoirs and Misinformation» είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάιο και ο ίδιος ο ηθοποιός, που ήδη ετοιμάζεται να περιοδεύσει για να το διαφημίσει, δίνει τη δική του εκδοχή γι’ αυτό: «Τίποτα από αυτά δεν είναι πραγματικό και όλα είναι αλήθεια».
Ο 57χρονος Κάρεϊ, δεν είναι ο πρώτος ηθοποιός που δοκιμάζει την τύχη του στη συγγραφή: Το έχουν κάνει επίσης ο Τομ Χάνκς, ο Σον Πεν και ο Ίθαν Χοκ, ανάμεσα σε άλλους.
SPONSORED
Η ανασφάλεια στο πετρέλαιο εκτοξεύει την τιμή της βενζίνης - Πόσα θα πληρώσετε για ένα «γέμισμα»
15:39
ΥΠΕΣ Ιταλίας: «O δράστης της Μόντενα δεν είχε σχέσεις με ισλαμιστικές οργανώσεις»
15:34
Τροχαίο στη Ρόδο: Ποινική δίωξη για κακούργημα στον οδηγό - Το βίντεο από την ώρα του δυστυχήματος
15:31
Κατερίνη: Θύμα ενέδρας ληστών ιδιοκτήτης πρακτορείου - Του πήραν τσάντα με 26.000 ευρώ
15:28