Έγκλημα και μόδα: Η Lady Gaga ετοιμάζεται για τη νέα της ταινία
H Lady Gaga ετοιμάζεται για τη νέα της ταινία, όπου θα υποδυθεί τη σύζυγο του δολοφονηθέντος κληρονόμου της δυναστείας της μόδας Gucci.
Η ποπ σταρ, ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος της οποίας στην ταινία «Ένα Αστέρι Γεννιέται» πέρυσι επιδοκιμάστηκε από τους κριτικούς, θα υποδυθεί την Πατρίτσια Ρετζιάνι, η οποία εξέτισε ποινή φυλάκισης 18 ετών σε ιταλικές φυλακές για την ενορχήστρωση της δολοφονίας το 1995, στο Μιλάνο, του συζύγου της Μαουρίτσιο Γκούτσι.
Η Ρετζιάνι, που της έδωσαν το προσωνύμιο Μαύρη Χήρα σε ένα από τα πλέον σκανδαλώδη εγκλήματα της υψηλής κοινωνίας στην ιστορία της Ιταλίας, αποφυλακίστηκε το 2016.
Ο Ρίντλεϊ Σκοτ θα σκηνοθετήσει και θα αναλάβει την παραγωγή της ταινίας, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα.
PHOTO 1 / 8
Photo 1/8
Πηγή: apimages
Photo 2/8
Πηγή: apimages
Photo 3/8
Πηγή: apimages
Photo 4/8
Πηγή: apimages
Photo 5/8
Πηγή: apimages
Photo 6/8
Πηγή: apimages
Photo 7/8
Πηγή: apimages
Photo 8/8
Πηγή: apimages
ΚΟΣΜΟΣ
Σάντσεθ σε ΗΠΑ για δημοσιεύματα αποβολής από το ΝΑΤΟ: «Δεν επικοινωνούμε μέσω email»
22:03
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μακρόν: «Η Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα δεν θα ήταν Ευρώπη» - Σε εξέλιξη το δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο
21:52
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πλεύρης στο CNN Greece: Μειωμένες κατά 40% οι μεταναστευτικές ροές σε σχέση με πέρσι
21:48
ΚΟΣΜΟΣ
Ο πρόεδρος της Κολομβίας ο πρώτος ξένος ηγέτης στη Βενεζουέλα μετά την ανατροπή Μαδούρο
21:41
ΠΟΛΙΤΙΚΗ