Έγκλημα και μόδα: Η Lady Gaga ετοιμάζεται για τη νέα της ταινία
H Lady Gaga ετοιμάζεται για τη νέα της ταινία, όπου θα υποδυθεί τη σύζυγο του δολοφονηθέντος κληρονόμου της δυναστείας της μόδας Gucci.
Η ποπ σταρ, ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος της οποίας στην ταινία «Ένα Αστέρι Γεννιέται» πέρυσι επιδοκιμάστηκε από τους κριτικούς, θα υποδυθεί την Πατρίτσια Ρετζιάνι, η οποία εξέτισε ποινή φυλάκισης 18 ετών σε ιταλικές φυλακές για την ενορχήστρωση της δολοφονίας το 1995, στο Μιλάνο, του συζύγου της Μαουρίτσιο Γκούτσι.
Η Ρετζιάνι, που της έδωσαν το προσωνύμιο Μαύρη Χήρα σε ένα από τα πλέον σκανδαλώδη εγκλήματα της υψηλής κοινωνίας στην ιστορία της Ιταλίας, αποφυλακίστηκε το 2016.
Ο Ρίντλεϊ Σκοτ θα σκηνοθετήσει και θα αναλάβει την παραγωγή της ταινίας, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα.
SPONSORED
Γαλλία: Σορός εντοπίστηκε κοντά σε σημείο εξαφάνισης 11χρονης - Συνελήφθη πατέρας συμμαθήτριάς της
18:03
Κατέρρευσε ρύγχος αεροσκάφους σε αεροδρόμιο της Γερμανίας - Τουλάχιστον 10 τραυματίες
18:00
Ρηματική Διακοίνωση της Ελλάδας στον ΟΗΕ για την εκπαίδευση της Μουσουλμανικής μειονότητας Θράκης
17:55
Βρέθηκε ορειβάτης που αγνοούνταν στο Έβερεστ - Επέζησε χωρίς νερό και τροφή για μία εβδομάδα
17:48