Τα Φιλαράκια: Ο Μάθιου Πέρι ήταν, για πολλά χρόνια, κρυφά ερωτευμένος με την Κόρτνεϊ Κοξ
Ένας μεγάλος έρωτας και μάλιστα κρυφός και ατελέσφορος, υπήρξε για χρόνια στα παρασκήνια της σειράς «Τα Φιλαράκια», όπως αποκαλύπτεται χρόνια μετά. Και μάλιστα, ανάμεσα σε δύο από τους πρωταγωνιστές που υποδύονταν το ζευγάρι.
Όπως, λοιπόν, αποκαλύπτει πηγή στο US Weekly, ο Μάθιου Πέρι ήταν πάντα ερωτευμένος με τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά, Κόρτνεϊ Κοξ. Οι δύο τους υποδύθηκαν το ζευγάρι, τη Μόνικα και τον Τσάντλερ, οι οποίοι παντρεύτηκαν τελικά στους τελευταίους κύκλους της διάσημης τηλεοπτικής σειράς. Όπως ισχυρίζεται το δημοσίευμα του περιοδικού, στην πραγματική ζωή, ο 50χρονος σήμερα Μάθιου Πέρι ένιωθε πάντα κάτι παραπάνω για την 55χρονη φίλη του, Κόρτνεϊ Κοξ. «Ο Μάθιου ήταν πάντα ερωτευμένος μαζί της», είπε η συγκεκριμένη πηγή στο US Weekly, προσθέτωντας: «Ο Μάθιου δεν κατάφερε ποτέ να την ξεπεράσει».
Το πρώην τηλεοπτικό ζευγάρι βγήκε πριν από λίγες ημέρες για φαγητό και η Κόρτνεϊ ανέβασε μια selfie τους στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: «Θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη; Πραγματικοί φίλοι».
Οι δύο ηθοποιοί παρόλα αυτά, δεν βρέθηκαν ποτέ μαζί στη ζωή. Η Κόρτνεϊ Κοξ ήταν παντρεμένη με το Ντέιβιντ Αρκέτ από το 1999 μέχρι το 2013, ενώ πλέον είναι ζευγάρι με το μουσικό Τζόνι ΜακΝτέιντ. Ο Μάθιου Πέρι, από την άλλη, μπορεί να μην παντρεύτηκε ποτέ, αλλά υπήρξε ζευγάρι με τις Γιασμίν Μπλιθ, Τζούλια Ρόμπερτς και Λίζι Κάπλαν.
Παρθένα, σύζυγος ή μάρτυρας; Το αριστούργημα του Ραφαήλ που κρύβει πολλές ταυτότητες
08:13
Βίντεο με το ρεσάλτο των Αμερικανών πεζοναυτών μέσα στο ιρανικό πλοίο «Tuska»
08:10
Ο Τζέι Ντι Βανς καθ' οδόν προς το Πακιστάν για το νέο κύκλο συνομιλιών με το Ιράν
08:04
Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις η 16χρονη που παρασύρθηκε στη Λιοσίων - Γνωστός στις Αρχές για ναρκωτικά ο ανήλικος που την εγκατέλειψε
08:02