H Τζένιφερ Άνιστον μαγειρεύει για το… Friendsgiving
Η Τζένιφερ Άνιστον αποφάσισε πριν από το δείπνο για το Thanksgiving να κάνει ένα δείπνο Friendsgiving το βράδυ της Τετάρτης, μία ημέρα πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών. Για το λόγο αυτό μαγείρεψε κάτι ιδιαίτερο για τον φίλο της Τζίμι Κίμελ.
Η ηθοποιός είχε φιλοξενηθεί πριν από περίπου έναν χρόνο στην εκπομπή του Κίμελ και είχαν συζητήσει τότε για το Friendsgiving.
Τότε ο Τζίμι είχε πει ότι η Τζένιφερ μαγειρεύει όλα τα συνηθισμένα πιάτα των Ευχαριστιών και το γεύμα την ημέρα της γιορτής ήταν σαν να έτρωγες τα απομεινάρια της προηγούμενης.
Στη συνέχεια της πρότεινε να μαγειρέψει κάτι μεξικάνικο για τη φετινή Ημέρα των Ευχαριστιών και η ηθοποιός εκπλήρωσε την επιθυμία του φτιάχνοντας εντσιλάδας.
Μάλιστα η σταρ ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με αυτό που μαγείρεψε με το όνομα του παρουσιαστεί γράφοντας:
«Εντάξει, @jimmykimmel... εδώ είναι το f* Friendsgiving enchiladas».
Πόσο πιθανό είναι να μπουν οι ΗΠΑ σε ένα διετές pause μετά τα αποτελέσματα των εκλογών
16:55
Σύγκρουση τρένων στην Αίγυπτο με τουλάχιστον 64 τραυματίες
16:45
ΚΚΕ: Να απαντήσει η κυβέρνηση εάν η Γαλλία έστειλε ρηματική διακοίνωση στην Τουρκία
16:35
Τραμπ για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: «Η Αμερική έκανε ένα τεράστιο βήμα πίσω στην Ιστορία»
16:25