Χοακίν Φοίνιξ: Με τη μαμά του στο κόκκινο χαλί
Ο Χοακίν Φοίνιξ βραβεύτηκε στο Palm Springs International Film Festival, όπως αναμένεται να βραβευτεί και στα Όσκαρ, αλλά το θέμα είναι αλλού: Δίπλα του, στο κόκκινο χαλί, εμφανίστηκε και η μητέρα του και οι δύο τους τράβηξαν επάνω τους βλέμματα και φλας.
Κομψός, με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο και φυσικά χαρούμενος για τη βράβευσή του ο Χοακίν Φίνιξ βρέθηκε στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης Palm Springs International Film Festival, όπου τιμήθηκε με το βραβείο Chairman’s Award για τη συγκλονιστική ερμηνεία του στην ταινία Joker.
Στο πλευρό του, η περήφανη μητέρα του Αρλίν, η οποία δε σταμάτησε στιγμή να χαμογελά. Η Αρλίν είναι ακτιβίστρια και πολύ ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν την Παγκόσμια Ειρήνη. Μεταξύ άλλων, αποτελεί συνιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «River Phoenix Center for Peacebuilding», το όνομα του οποίου παραπέμπει στον άλλο της γιο, το Ρίβερ Φίνιξ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 23 ετών, από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Jordan Strauss/Invision/AP
Θεσσαλονίκη: Άγρια ομαδική επίθεση σε 30χρονο - Τον πυροβόλησαν στο πόδι - Φέρει διαμπερές τραύμα
07:53
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ένας ένοπλος στις ΗΠΑ: Η καθημερινότητα της βίας στα «σαλόνια»
07:45
Ενωτικό και… εκλογικό το νέο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ - Τα μηνύματα Ανδρουλάκη
07:43
Δίκη Τεμπών: Ολοκληρώνονται σήμερα οι δηλώσεις για την παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας
07:41