Όσκαρ 2020: Ποιοι θα παρουσιάσουν τη βραδιά
Η Ολίβια Κόλμαν, ο Ράμι Μάλεκ, ο Μαχερσάλι Άλι και η Ρετζίνα Κινγκ, περσινοί μεγάλοι νικητές των Όσκαρ, θα είναι οι πρώτοι παρουσιαστές της φετινής βραδιάς απονομής των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών 2020.
Η 92η τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ δεν θα έχει για μία ακόμη χρονιά κεντρικό παρουσιαστή, η Ακαδημία όμως ανακοίνωσε ότι πρώτοι παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι περσινοί βραβευθέντες, ο Ράμι Μάλεκ (Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για το «Bohemian Rapsody»), η Ολίβια Κόλμαν (Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία The Favourite (Ευνοούμενη) του Γιώργου Λάνθιμου), ο Μαχερσάλα Άλι (Οσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για το «Green Book») και η Ρετζίνα Κινγκ (Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «If Beale Street Could Talk».
«Αγαπάμε την παράδοση να έχουμε τους βραβευμένους ηθοποιούς της προηγούμενης χρονιάς στη σκηνή για να γιορτάσουμε τα επιτεύγματα των συναδέλφων τους και είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε ξανά αυτά τα τέσσερα μεγάλα ταλέντα» ανέφεραν οι υπεύθυνες παραγωγής της τελετής απονομής των Όσκαρ, Λινέτ Χάουελ Τέιλορ και Στέφανι Άλεν, σε δήλωσή τους.
Η τελετή απονομής των Όσκαρ 2020 θα λάβει χώρα στις 9 Φεβρουαρίου.
Αθήνα: Ανήλικος λήστευε υπαλλήλους πρατηρίων καυσίμων και μίνι μάρκετ υπό την απειλή μαχαιριού
20:46
Πρόεδρος ιρανικού κοινοβουλίου: Oι «απερίσκεπτες κινήσεις» του Τραμπ οδηγούν τις ΗΠΑ σε μία κόλαση
20:34
Απαγχονισμένος βρέθηκε 48χρονος στο σπίτι του στην Πάτρα
20:22
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Τρίτη στις 20:00» το χτύπημα στο Ιράν; - Αποζημίωση ζητά η Τεχεράνη για να ανοίξει το Ορμούζ
20:10