Κίνα: Σταματά η παραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών λόγω του κοροναϊού
Την πλήρη παύση όλων των γυρισμάτων που βρίσκονταν σε εξέλιξη διέταξαν οι αρχές της Κίνας.
Καθώς η διανομή των κινηματογραφικών ταινιών έχει σταματήσει (η έξοδος των «1917», του «Τζότζο» αλλά και μιας σειράς πολυαναμενόμενων κινέζικων ταινιών αναβλήθηκε επ΄ αόριστον) και οι αίθουσες παραμένουν κλειστές στην Κίνα, τώρα η κυβέρνηση της χώρας, διέταξε την παύση όλων των γυρισμάτων προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος της εξάπλωσης του ιού.
Η ένωση παραγωγών έκρινε την κίνηση απαραίτητη προκειμένου να προστατευθεί η υγεία των εργαζόμενων στον κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τομέα.
Με τα εισιτήρια των κινηματογράφων να σημειώνουν σημαντική πτώση σε όλες τις ασιατικές χώρες και τα θύματα του ιού να πληθαίνουν, είναι πλέον φανερό ότι η επίδρασή του στο παγκόσμιο box office θα είναι τεράστια και μακροχρόνια.
SPONSORED
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (06 Ιουνίου)
06:30
Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Σε ποιους νέους κλάδους επεκτείνεται
06:00
Άνοιξαν η πλατφόρμα για τις τροποποιητικές δηλώσεις αναδρομικών μισθών και συντάξεων του 2024
05:00
Τα οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 2Κ/2024 από τον ΑΣΕΠ
04:00