Eurovision 2020: Τσιτσιπάς και Λυμπερακάκη συναντήθηκαν στο Ρότερνταμ
Είναι και οι δύο εκπρόσωποι της χώρας μας, ο ένας στα κορτ του τένις και η άλλη στη σκηνή της φετινής Eurovision. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Στεφανία Λυμπερακάκη συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν μαζί στο Ρότερνταμ.
Φαν της Eurovision δήλωσε ο σούπερ σταρ του τένις Στέφανος Τσιτσιπάςστη Στεφανία Λυμπερακάκη,η οποία φέτος λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.
«Παρακολουθώ τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό από παιδί», της είπε κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στο Ρότερνταμ, την έδρα της φετινής Eurovision.
Οι αγώνες τένις στο πλαίσιο του ABN ΑΜRΟ Word Tennis Tournament, οι οποίοι διεξάγονται στην Ahoy Arena ήταν η αφορμή για να βρεθεί ο Έλληνας πρωταθλητής στην Ολλανδία και να γνωριστεί με την ομογενή pop star που θα διεκδικήσει μια καλή θέση για τη χώρα μας στο φετινό Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.
Μειώσεις τιμών στα σούπερ μάρκετ - Με ειδικό καρτελάκι στο ράφι και ανάρτηση στο PosoKanei
15:15
Ιράν: Kαλεί τους πολίτες να περιορίσουν την κατανάλωση ρεύματος μετά τα αμερικανικά πλήγματα
15:05
Παύλος Πολάκης: Αποσύρω την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ
15:00
Οι ρωσικές δυνάμεις χτύπησαν 24 σκάφη που χρησιμοποιούσε ο ουκρανικός στρατός
14:56