Τζέραρντ Μπάτλερ: Στη Σπάρτη ο «Λεωνίδας», ως λαμπαδηδρόμος για τους Ολυμπιακούς
Ίσως ο Τζέραλντ Μπάτλερ να μην είχε σκεφτεί ποτέ -όσο ενσάρκωνε το θρυλικό Λεωνίδα της Σπάρτης- ότι κάποτε θα ερχόταν στην πόλη που γέννησε το χαρακτήρα που τον έκανε διάσημο. Κι όμως, θα συμβεί και αυτό.
Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος της πόλης, Πέτρος Δούκας, σε δημοτικό συμβούλιο, ο Σκωτσέζος ηθοποιός θα βρίσκεται στη Σπάρτη στις 14 Μαρτίου.
Η επίσκεψή του στην πόλη συνδέεται με δύο γεγονότα: Το ένα είναι οι εορτασμοί για τα 2.500 χρόνων από τη μάχη των Θερμοπυλών.
Το άλλο είναι ότι ο διάσημος ηθοποιός θα τρέξει ως λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020.
Ο Μπάτλερ ενσάρκωσε το Λεωνίδα στην αμερικάνικη ταινία του 2006 «300» που είναι βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Φρανκ Μίλλερ και στη μάχη των Θερμοπυλών.
Η ταινία περιέχει πολλές ιστορικές ανακρίβειες και πήρε αμφιλεγόμενες κριτικές, αυτό όμως δεν εμπόδισε το άστρο του Μπάτλερ να λάμψει.
Βόλος: Ασθενοφόρο έπιασε φωτιά στην εθνική οδό - Στο νοσοκομείο το πλήρωμα
20:31
Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε χαντάκι στην Παλλήνη
20:21
Artemis II: Οι πρώτοι άνθρωποι που θα φτάσουν πιο μακριά από τη Γη από ποτέ (vid)
20:12
LIVEBLOG ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Live η συνέντευξη Τραμπ για Ιράν: «Μπορεί να τους τσακίσουμε μέσα σε μια νύχτα, ακόμη και αύριο»
20:03