ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Metallica: Συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα μετεκπαίδευσης «Metallica Scholars»

Metallica: Συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα μετεκπαίδευσης «Metallica Scholars»
ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/ENNIO LEANZA

Για δεύτερη χρονιά θα λειτουργήσει το πρόγραμμα μετεκπαίδευσης «Metallica Scholars», μετά το επιτυχημένο πρώτο έτος λειτουργίας του, που είχε ως αποτέλεσμα να απορροφηθεί το 95% των ατόμων που παρακολούθησαν το πρόγραμμα σε θέσεις εργασίας.

Οι σπουδαστές του 2019 ξεπέρασαν κάθε προσδοκία του προγράμματος. Το πρόγραμμα, που αποτελεί μία πρωτοβουλία των Metallica, παραμένει επικεντρωμένο στην καταπολέμηση της πείνας και την παροχή βοήθειας στις κοινότητες όλου του κόσμου που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Η επιχορήγηση παρέχει την υποστήριξη σπουδών σε κοινοτικά κολέγια, τα οποία προσφέρουν δεξιότητες και υπηρεσίες σε φοιτητές που θέλουν να ακολουθήσουν μία παραδοσιακή τέχνη ή κάποιο άλλο πρόγραμμα εκμάθησης.

Στο δεύτερο έτος της πρωτοβουλίας για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές της «Metallica Scholars» έχουν προστεθεί ακόμα πέντε κοινοτικά κολέγια, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 15. Επιπλέον, θα δεχτεί επιχορηγήσεις από νέους εταίρους συμπληρώνοντας την συνεισφορά του 1,5 εκατ. δολαρίων του «All Within My Hands».

Το AWMH για ακόμα μία φορά συνεργάστηκε με την Αμερικανική Ένωση Κοινοτικών Κολεγίων, που εδρεύει στην Ουάσιγκτον, η οποία αντιπροσωπεύει 1.103 κολέγια. Οι υποτροφίες έχουν σχεδιαστεί για να παράσχουν υποστήριξη σχετικής κατάρτισης δεξιοτήτων σε φοιτητές που θα προσφέρουν τις γνώσεις τους στις τοπικές κοινωνίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ