ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Διονύσης Σαββόπουλος live από το Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος

Ο Διονύσης Σαββόπουλος live από το Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος
ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Διονύσης Σαββόπουλος έρχεται το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 21.00 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στο πλαίσιο της διαδικτυακής σειράς συναυλιών «#snfccAtHome: music».

Ζωντανά από τον Θόλο, την εγκατάσταση στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, o Διονύσης Σαββόπουλος θα παρουσιάσει διαδικτυακά μια συναυλία ειδικά σχεδιασμένη για το ΚΠΙΣΝ. Πρόκειται για μια από τις λίγες φορές που το κοινό έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον κορυφαίο δημιουργό μόνο του επί σκηνής, με τη συνοδεία της κιθάρας του.

Ο Σαββόπουλος θα ερμηνεύσει τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, με μελωδίες που αναμιγνύουν εθνικούς, βαλκανικούς και ροκ ήχους. Τραγούδια της ψυχής, της χαράς, της νοσταλγίας και της ελπίδας.

Η σειρά «#snfccAtHome: music», στην οποία αγαπημένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν συναυλίες σε ζωντανή αναμετάδοση από εμβληματικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ, χωρίς την παρουσία κοινού και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, έχει φιλοξενήσει με μεγάλη επιτυχία συναυλίες της Δήμητρας Γαλάνη, της Νατάσσας Μποφίλιου, του Αλκίνοου Ιωαννίδη, της Σαβίνας Γιαννάτου και άλλων.

Η συναυλία μεταδίδεται live στο snfcc.org/savvopoulos, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC το Σάββατο 20/06 στις 21.00.

Η σειρά «#snfccAtHome: music» πραγματοποιείται με τα μεγαλύτερα δυνατά μέτρα ασφαλείας, έχοντας πάντοτε ως προτεραιότητα την υγεία των συνεργατών και των εργαζομένων του ΚΠΙΣΝ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ