ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή: Ανοίγει και πάλι στις 17 Ιουνίου

Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή: Ανοίγει και πάλι στις 17 Ιουνίου
Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Aνοίγει και πάλι, από την Τετάρτη 17 Ιουνίου, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, με σταδιακή επαναφορά των ωραρίων λειτουργίας του και τηρώντας τα μέτρα υγιεινής για τους επισκέπτες.

Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του, «στο Μουσείο λειτουργεί κλιματισμός ανοικτού κυκλώματος και το κτήριο απολυμαίνεται και καθαρίζεται τακτικά. Ειδική μέριμνα έχει ληφθεί για την τήρηση ασφαλών αποστάσεων εντός των χώρων του Μουσείου, την αποφυγή του συνωστισμού, και τη διασφάλιση της ομαλής ροής των επισκεπτών. Επιπλέον, ενθαρρύνεται η ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων προκαθορισμένου χρόνου επίσκεψης μέσω του goulandris.gr. Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια ακυρώνονται ανέπαφα, κατά την είσοδο στο Μουσείο».

Από την έναρξη της λειτουργίας του, τον Οκτώβριο του 2019, έως και την αναστολή της λειτουργίας του στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, το νέο Μουσείο του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή στην Αθήνα υποδέχθηκε 106.479 επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι περιηγήθηκαν στο Mουσείο, γνώρισαν σπάνια έργα από τη συλλογή του και συμμετείχαν στις δράσεις του.

Περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία του Μουσείου του Ιδρύματος, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση goulandris.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (@BEGoulandrisFoundation στο Facebook και το Instagram).

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ