Εγκαίνια της έκθεσης «50 αφίσες για τον Covid-19» από το περιοδικό «gr design»
Η έκθεση «Αναζητούμε την ομορφιά ξορκίζοντας το ζόφο - 50 αφίσες για τον Covid-19» εγκαινιάζεται από το «gr design», το οποίο παρουσιάζει το νέο αντίστοιχο τεύχος του.
Το περιοδικό προσκαλεί στην εκδήλωση που θα γίνει στο νέο πολυχώρο εκδηλώσεων της εταιρείας εκτυπώσεων PressiousArvanitidis, Λ. Κηφισίας 304 στην Αθήνα, την Πέμπτη 2 Ιουλίου και ώρα 8μ.μ.
Τα 50 επιλεγμένα έργα – τα οποία θα ανακοινωθούν το ίδιο βράδυ – υπογράφουν δημιουργοί από όλο το φάσμα της οπτικής επικοινωνίας, μεταξύ των οποίων εικονογράφοι, γραφίστες, σχεδιαστές, σκιτσογράφοι, εικαστικοί καλλιτέχνες κ.α.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους κανόνες υγειονομικής προστασίας, ενώ η ομάδα της PressiousArvanitidis θα παρέχει επιπρόσθετα ειδικές μάσκες που δημιούργησαν για το σκοπό της εκδήλωσης.
Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην έκθεση, να προμηθευτούν το νέο τεύχος του «gr design», αλλά και να παραλάβουν αντίγραφα των έργων, τυπωμένα με φροντίδα από την PressiousArvanitidis, εντελώς δωρεάν.
Απαγχονισμένος βρέθηκε 48χρονος στο σπίτι του στην Πάτρα
20:22
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Τρίτη στις 20:00» το χτύπημα στο Ιράν; - Αποζημίωση ζητά η Τεχεράνη για να ανοίξει το Ορμούζ
20:10
Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι εντόπισε στρατιωτικό εξοπλισμό της Χεζμπολάχ σε σχολείο στο Λίβανο (pics)
20:00
Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης του τραυματισμένου ορειβάτη στο Αγρίνιο (vid)
19:47