Τα δέκα κλασικά βιβλία που έπρεπε να έχεις διαβάσει
Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 89 ετών, η συγγραφέας του Όταν Σκοτώνουν τα Κοτσύφια, Xάρπερ Λι.
Το μυθιστόρημα που χάρισε στην Αμερικανίδα το Βραβείο Πούλιτζερ Καλύτερου Mυθοπλαστικού Bιβλίου το 1960, έμελλε να αφήσει ιστορία όχι μόνο ως ένα αριστούργημα της Παγκόσμιας Λογοτεχνίας, αλλά ως το βιβλίο με το πιο πολυαναμενόμενο (και αργοπορημένο) σίκουελ των τελευταίων δεκαετιών: Το δεύτερο βιβλίο της Lee, με ελληνικό τίτλο «Βάλε Ένα Φύλακα», κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο Ιούλιο, με πωλήσεις που επίσης έγραψαν ιστορία.
Με αφορμή την απώλεια της λογοτεχνίας, σου προτείνουμε δέκα κλασικά αλλά ταυτοχρόνως εντελώς σημερινά βιβλία, που αξίζει να διαβαστούν απ’ όλους.
Διαβάστε περισσότερα στο Dutchesss Daily
Η Βόρεια Κορέα δεν θα εγκαταλείψει ποτέ το καθεστώς της πυρηνικής δύναμης λέει ο Κιμ Γιονγκ Ουν
10:28
Θεσσαλονίκη: Έκλεψε 250 λίτρα πετρέλαιο από φορτηγό - Συνελήφθη 40χρονος
10:25
Κατάσχεση 3,5 τόνων ακατάλληλων κρεάτων από την Περιφέρεια Αττικής - Έλεγχοι με εισαγγελική παρουσία
10:23
Παναγόπουλος για αρχειοθέτηση δικογραφίας για πόθεν έσχες: Ήταν μια ενορχηστρωμένη επίθεση στο πρόσωπο μου (vid)
10:20