Βενσάν Κασέλ: Έκανε την 21χρονη σύζυγό του... τατουάζ στο μπράτσο (pic)
Ανανεώθηκε:
Δεν του αρκεί να την έχει στη ζωή του, την ήθελε και στο σώμα του, οπότε ο Βενσάν Κασέλ αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ στο μπράτσο με την εικόνα της 21χρονης συζύγου του, Τίνα Κιουνάκι.
Και ενώ η πρώην σύζυγός του, Μόνικα Μπελούτσι, βρίσκεται στην Ελλάδα εκείνος κάνει διακοπές στο θέρετρο Saint-Jean-de-Luz και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνει τους 1,1 εκατομμύρια ακολούθους του το νέο του απόκτημα.
Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στο δημαρχείο στο Μπιτάρ, λίγα χιλιόμετρα έξω από το γνωστό θέρετρο Μπιαρίτζ στη νοτιοδυτική Γαλλία.Πριν από περίπου ένα χρόνο απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.
Ο Βενσάν Κασέλ, γνωστός για τους ρόλους κακού κυρίως που έχει ενσαρκώσει στον κινηματογράφο, ήταν παντρεμένος για πολλά χρόνια με την Ιταλίδα ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι με την οποία απέκτησε δύο κόρες.
Η Τίνα Κιουνάκι γεννήθηκε στη Γαλλία από πατέρα Μαροκινό με ρίζες από το Τόγκο και από Σικελή μητέρα. Μεγάλωσε στη νοτιοδυτική Γαλλία και στη συνέχεια πήγε στη Μαδρίτη, όπου έκανε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ.
Η αποτροπή νέας μεταναστευτικής κρίσης στο επίκεντρο της συνάντησης Κορυφής Κύπρου, Ελλάδας, Ιταλίας, Μάλτας
09:49
Μητσοτάκης από Κύπρο: Η Ευρώπη μπορεί να σταθεί μόνη της - Στηρίζουμε τους Έλληνες απέναντι στην ακρίβεια
09:45
Μετασεισμοί 4,2 και 4 Ρίχτερ μετά την ισχυρή δόνηση ανοιχτά του Λασιθίου
09:37
«Michael»: Ένα άχρωμο biopic που προδίδει τον μύθο του βασιλιά της ποπ
09:30