Βενσάν Κασέλ: Έκανε την 21χρονη σύζυγό του... τατουάζ στο μπράτσο (pic)
Ανανεώθηκε:
Δεν του αρκεί να την έχει στη ζωή του, την ήθελε και στο σώμα του, οπότε ο Βενσάν Κασέλ αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ στο μπράτσο με την εικόνα της 21χρονης συζύγου του, Τίνα Κιουνάκι.
Και ενώ η πρώην σύζυγός του, Μόνικα Μπελούτσι, βρίσκεται στην Ελλάδα εκείνος κάνει διακοπές στο θέρετρο Saint-Jean-de-Luz και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνει τους 1,1 εκατομμύρια ακολούθους του το νέο του απόκτημα.
Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στο δημαρχείο στο Μπιτάρ, λίγα χιλιόμετρα έξω από το γνωστό θέρετρο Μπιαρίτζ στη νοτιοδυτική Γαλλία.Πριν από περίπου ένα χρόνο απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.
Ο Βενσάν Κασέλ, γνωστός για τους ρόλους κακού κυρίως που έχει ενσαρκώσει στον κινηματογράφο, ήταν παντρεμένος για πολλά χρόνια με την Ιταλίδα ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι με την οποία απέκτησε δύο κόρες.
Η Τίνα Κιουνάκι γεννήθηκε στη Γαλλία από πατέρα Μαροκινό με ρίζες από το Τόγκο και από Σικελή μητέρα. Μεγάλωσε στη νοτιοδυτική Γαλλία και στη συνέχεια πήγε στη Μαδρίτη, όπου έκανε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ.
SPONSORED
Ο Στάρμερ καταδίκασε τις βίαιες διαδηλώσεις στην Βρετανία για τη δολοφονία φοιτητή από Σιχ
16:20
Φινλανδία: Άνδρας κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 361 παιδιών μέσω social media
16:13
«Επίσημο τέλος κάθε επιτήρησης για την Ελλάδα» - Η ανάρτηση Μητσοτάκη για την έκθεση της Κομισιόν
16:04
BofA: Ευκαιρίες στην ευρωπαϊκή αγορά ομολόγων παρά τις γεωπολιτικές εντάσεις
16:04