O Ρίντλεϊ Σκοτ σκηνοθετεί ξανά το Χοακίν Φοίνιξ - Στο ρόλο του Μεγάλου Ναπολέοντα
Ανανεώθηκε:
Τον έκανε σταρ και του χάρισε ένα Όσκαρ με το ρόλο του στην ταινία Μονομάχος. Τώρα, ο Ρίντλεϊ Σκοτ ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει ξανά το Χοακίν Φοίνιξ, στο ρολο του Μεγάλου Ναπολέοντα.
Ο Ρίνλεϊ Σκοτ αυτήν την εποχή είναι κάτι παραπάνω από δημιουργικός. Στην τηλεόραση παίζει το «Raised by Wolves», έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «The Last Duel» με τους Ματ Ντέιμον, Μπεν Άφλεκ και τον Ανταμ Ντράιβερ κι ετοιμάζεται για την επόμενη παραγωγή του για την ιστορία της οικογένειας Γκούτσι, με ένα καστ που περιλαμβάνει τους Lady Gaga, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζάρεντ Λέτο, Αλ Πατσίνο και Άνταμ Ντράιβερ.
Δεν σταματάει εκεί όμως. Μόλις ανακοινώθηκε ότι ο Χοακίν Φοίνιξ, συμφώνησε να υποδυθεί τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη στο «Kitbag» μια ταινία η οποία θα επικεντρώνεται στην ιστορία του Μεγάλου Ναπολέοντα πριν τις μάχες που του χάρισαν τον χαρακτηρισμό «μέγας», αλλά και στην γεμάτη εντάσεις σχέση του με τη σύζυγό του Ζοζεφίνα.
Δεν έχει ανακοινωθεί καμία άλλη λεπτομέρεια για την ταινία, αλλά η νέα συνεργασία των δύο αρκεί.
Copernicus: Πάνω από 7.000 στρέμματα κάηκαν στην πυρκαγιά της Αιγιαλείας
22:51
Ο IDF θα αποχωρήσει από τη Γάζα μετά τον αφοπλισμό της Χαμάς, δηλώνει το Συμβούλιο Ειρήνης
22:39
«Τελευταία ευκαιρία» για το Ιράν οι συνομιλίες για το άνοιγμα του Ορμούζ, λέει ο Τραμπ
22:27
Χαλκιδική: Ακατάλληλο προς πόση το νερό στη Σίβηρη – Τι βρέθηκε μετά από ελέγχους
22:15