ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μάσκες για τον κορωνοϊό από το Εθνικό Θέατρο - Παιδικές, εφηβικές και ενηλίκων

Μάσκες για τον κορωνοϊό από το Εθνικό Θέατρο - Παιδικές, εφηβικές και ενηλίκων
Εθνικό Θέατρο ©patroklos_skafidas

Τα πωλητήρια του Εθνικού Θεάτρου από την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου λειτουργούν κατά τις ημέρες και ώρες παραστάσεων στο Κτήριο Τσίλλερ και στο Θέατρο Rex και προσφέρουν στο κοινό τις πολύ ιδιαίτερες μάσκες του Εθνικού.

Στα Πωλητήρια του Εθνικού Θεάτρου, στον 1ο όροφο του Κτηρίου Τσίλλερ και στο ισόγειο του Θεάτρου Rex μπορείτε να αναζητήσετε αντικείμενα εμπνευσμένα από τον κόσμο του θεάτρου και ειδικότερα από το έργο σπουδαίων καλλιτεχνών, ζωγράφων, σκηνογράφων και ενδυματολόγων, που εργάστηκαν στις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου σε σύγχρονες και πρωτότυπες εφαρμογές.

Εθνικό Θέατρο ©patroklos_skafidas

Μάσκες κατασκευασμένες στα τμήματα ραπτικής και βεστιαρίου με υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας, παιδικές, εφηβικές και ενηλίκων, T-Shirts, σημειωματάρια, χειροποίητα κοσμήματα, περιμένουν το κοινό μαζί με τις σειρές εκδόσεων του Εθνικού Θεάτρου, βιβλία λευκώματα και παλιά προγράμματα, design αντικείμενα και όχι μόνο.

Εθνικό Θέατρο ©patroklos_skafidas

Αντικείμενα, κοσμήματα και βιβλία εμπνευσμένα από τον κόσμο της θεατρικής σκηνής, που σηματοδοτούν τη νέα σχέση του Εθνικού Θεάτρου με το κοινό του. Μια σχέση που συνεχίζεται και όταν η αυλαία πέφτει.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας

 • Κτήριο Τσίλλερ
  Τετάρτη – Κυριακή 16:00-23:00
  Αγίου Κωνσταντίνου 22-24 (Σταθμός μετρό: Ομόνοια) 1ος όροφος
  Τηλέφωνο: 210 5288121, Εmail: bookstore@n-t.gr
 • Θέατρο Rex
  Τετάρτη – Κυριακή 18:30 – 23:00
  Πανεπιστημίου 48 (Σταθμός μετρό: Πανεπιστήμιο)
  Τηλέφωνο: 210 7001469, Εmail: shop@n-t.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ