ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης: Αναστολή εκδηλώσεων - Πώς θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης: Αναστολή εκδηλώσεων - Πώς θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Σε αναστολή όλων των προγραμματισμένων παραστάσεών του προχωράει το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, λόγω των νέων μέτρων που ισχύουν στην πόλη για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Αναστέλλονται όλες οι προγραμματισμένες συναυλίες και παραστάσεις του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, συμπεριλαμβανομένης και της συναυλίας «Bach» του 4ου Φεστιβάλ Μπαρόκ Μουσικής, που επρόκειτο να δοθεί απόψε, 30 Οκτωβρίου, μετά την υπαγωγή της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης στο Επίπεδο 4 του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας.

Η αναστολή των εκδηλώσεων θα διαρκέσει όσο και η παραμονή της περιοχής στο συγκεκριμένο επίπεδο αυξημένου κινδύνου.

Η επιστροφή των εισιτηρίων θα γίνει με τον ίδιο τρόπο που αγοράστηκαν. Στην περίπτωση αγοράς μέσω διαδικτύου, το αντίτιμο θα πιστωθεί αυτόματα στην κάρτα με την οποία αγοράστηκαν.

Από σήμερα στις 6:00 το πρωί 14 περιφερειακές ενότητες της χώρας άλλαξαν επίπεδο συναγερμού. Συγκεκριμένα οι περιφερειακές ενότητες της Θεσσαλονίκης, Λάρισας και Ροδόπης περνούν στο «κόκκινο», δηλαδή στο επίπεδο 4 (Αυξημένου Κινδύνου). Ακόμη, στο «πορτοκαλί», δηλαδή επίπεδο 3 (Αυξημένης Επιτήρησης) ανεβαίνουν από τις 06:00 της Παρασκευής οι περιφερειακές ενότητες: Δράμας, Έβρου, Ημαθίας, Καβάλας, Κιλκίς, Ξάνθης, Πέλλας , Πιερίας και Χαλκιδικής, ενώ στο «κίτρινο», επίπεδο 2 (Επιτήρησης) περνούν οι περιφερειακές ενότητες, Αρκαδίας και Μεσσηνίας.

Όσον αφορά τις περιφερειακές ενότητες της Θεσσαλονίκης, Λάρισας και Ροδόπης, από σήμερα ισχύουν τα μέτρα που προβλέπονται για το επίπεδο 4 (Αυξημένου Κινδύνου) με μοναδική εξαίρεση το ζήτημα των χερσαίων, θαλασσίων και αεροπορικών συνδέσεων αλλά και μετακινήσεων από και προς τις περιοχές αυτές, για πρακτικούς λόγους που σχετίζονται με τον προγραμματισμό των πολιτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ