Το νέο ντοκιμαντέρ του Νίκου Μεγγρέλη «ως εδώ»
Μετά το πολυβραβευμένο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ντοκιμαντέρ «Πεθαίνοντας για την αλήθεια» που αφορά στους δημοσιογράφους που σκοτώθηκαν στον πόλεμο στο Ιράκ, ο Νίκος Μεγγρέλης επιστρέφει στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης με μία νέα ταινία τεκμηρίωσης μικρού μήκους.
Το «Ως εδώ» παρακολουθεί την ασφυξία που νιώθει ένας αυτοαπασχολούμενος επιχειρηματίας και μας αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από τους αριθμούς της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Μέσα από τις ιστορίες απλών μικρομεσαίων επιχειρηματιών καταλαβαίνουμε ότι αυτή η πολιτική που ακολουθείται από το 2010 και μετά, χωρίς πρόγραμμα και χωρίς σχέδιο ανάπτυξης οδηγεί τη χώρα στην εξαθλίωση, τους ανθρώπους στην ανεργία και στην απελπισία και τους νέους στο εξωτερικό.


Το «Ως εδώ» διάρκειας 22’, συμμετέχει στο επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και θα προβληθεί τη Δευτέρα 14 Μαρτίου στις 8μ.μ. στον κινηματογράφο «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» και την Τρίτη 15 Μαρτίου στη 1μ.μ. στο ΛΙΜΑΝΙ, αίθουσα «ΤΖΟΝ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ»


Σκηνοθεσία και σενάριο Νίκος Μεγγρέλης, έρευνα Δώρα Αναγνωστόπουλου,διεύθυνση φωτογραφίας Χρόνης Τσιχλάκης, μοντάζ Δημήτρης Πολυδωρόπουλος.Παραγωγή Καμπύλης ΑΕΒΕ και Mind the gap.
Νέο Ηράκλειο: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα που έκλεψαν μηχανές από του Ζωγράφου
15:58
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Κυριακή 1 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι ρεσιταλ για βιολί και πιάνο
15:57
Ρωσία: Τραγωδία στη λίμνη Βαϊκάλη σε τροχαίο δυστύχημα - Νεκροί επτά Κινέζοι τουρίστες
15:49
Μνημόνιο συνεργασίας υπουργείου Εσωτερικών με Google για την εκπαίδευση του προσωπικού στο ΑΙ
15:38