ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εγκαίνια της έκθεσης #PRESS_phοtostories 2020 από το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ

Εγκαίνια της έκθεσης #PRESS_phοtostories 2020 από το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ
@Λευτέρης Παρτσάλης

Εγκαινιάζεται σήμερα, στις 18.00, η έκθεση φωτορεπορτάζ #PRESS_phοtostories 2020, που διοργανώνει το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ. Στη διάρκεια της διαδικτυακής εκδήλωσης θα γίνουν και οι βραβεύσεις των φωτορεπόρτερ που διακρίθηκαν στο φετινό διαγωνισμό.

Ανάμεσα στους έξι βραβευμένους είναι και ο φωτορεπόρτερ του CNN Greece, Λευτέρης Παρτσάλης, ο οποίος απέσπασε το τρίτο βραβείο.

Στην 4η Διαγωνιστική Έκθεση Φωτορεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη πήραν μέρος 52 φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι με περισσότερες από 400 φωτογραφίες του έτους 2020, με αποκλειστικό θέμα την πανδημία. «Κάθε χρονιά επιδιώκουμε να δώσουμε βαρύτητα και στο κομμάτι της επικαιρότητας», σημειώνει η αντιπρόεδρος του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ Μάρνη Χατζηεμμανουήλ, υπογραμμίζοντας το μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή από φωτορεπόρτερ από όλη την Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω zoom (https://us02web.zoom.us/j/89133174414?pwd=YVh2VGRFbDlua3dMQ0g3MktURXRG dz09) και από τη σελίδα του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ στο Facebook (https://www.facebook.com/MorfotikoESIEMTH). Το σύνολο των φωτογραφιών εκτίθεται στο «Γυάλινο Περίπτερο» στον Κήπο των Γλυπτών, στη Νέα Παραλία και μια επιλογή τους φιλοξενείται στο κτήριο Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, με τρόπο που είναι ορατές. Οι φωτογραφίες του #PRESS_photostories είναι διαθέσιμες και διαδικτυακά στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://pressphotostories.tilda.ws/.

Η φετινή, τέταρτη διοργάνωση, γίνεται με τη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ